Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι αλλαγές προπονητών συνεχίζονται …ακατάπαυστα μέχρι τώρα στα Πειραϊκά πρωταθλήματα .  Πάντα ο προπονητής είναι το « θύμα » σε αυτές τις περιπτώσεις . Σε όλες τις κατηγορίες , σε όλα τα πρωταθλήματα. Είναι η εύκολη λύση  από την στιγμή που δεν μπορεί  να αλλάξει κάτι άλλο σε μια ομάδα . Το φαινόμενο είναι κυρίως ελληνικό . Και η συμφωνία που λέγεται ότι λύεται «κοινή συναινέσει» η συνεργασία  και αρχίζουν τα ευχαριστήρια ένθεν και ένθεν έχει γίνει πλέον συνήθεια. Μπορεί να κρύβουν και λίγη..υποκρισία…..

Ανέβαλε την έκδοση απόφασης  η Πειθαρχική  επιτροπή της ΕΠΣΠ σχετικά με την έκδοση απόφασης για τον διακοπέντα αγώνα Ποσειδώνα – ΑΕ Χατζηκυριακείου . Όλο το  ανακριτικό υλικό που είχε στη διάθεση της ( Φύλο αγώνα, έκθεση παρατηρητή Γ.  Μαλούχου , συμπληρωματική έκθεση διαιτητή Μ, Φιλακούρη και των βοηθών του Θ. Ράπτη , Χ. Παρισσόπουλου ,έγγραφες απολογίες των δυο σωματείων) φαίνεται ότι δεν διαφώτισαν πλήρως την Επιτροπή που καλεί τους εκπροσώπους των δύο σωματείων να παραβρεθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης την ερχόμενη Δευτέρα 31/10/2016 και ώρα 15.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε διακοπεί στο ημίχρονο και ενώ ο Ποσειδώνας προηγείτο 1-0 …..

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ  που ανήκουν στον εκπαιδευτικό όμιλο Ξυνή είναι πάντα κοντά στην νεολαία και στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Πρόσφεραν δυο πλήρεις υποτροφίες στην  ΕΠΣ Πειραιά και την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  για διετή πλήρη φοίτηση  εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε σχολή επιθυμεί ο σπουδαστής. Παράλληλα  προσφέρουν για την φοίτηση σε αθλητές ή συγγενείς πρώτου βαθμού έκπτωση 40% στα δίδακτρα. Μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ που σε αυτή τη δύσκολή εποχή είναι κοντά στη νεολαία και τον αθλητισμό ….

Το ιντερνετικό  κανάλι www.sportaltv.gr θα μεταδώσει ζωντανό αύριο το Πειραϊκό ντέρμπι  Ιωνικού – Προοδευτικής