Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Υποβιβάστηκαν τελικά Πολυκράτης και Προφήτης Ηλίας . Ο πρώτος είχε βαρέσει σημεία διάλυσης τον τελευταίο μήνα  , αφού εγκαταλείφθηκε από παράγοντες και παίκτες . Ο Προφήτης σίγουρα δεν είχε  την πορεία προηγούμενων χρόνων , αλλά σημαντικό ρόλο  έπαιξαν  τα γεγονότα με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή που τον αποδεκάτισαν αγωνιστικά και οικονομικά . Και οι δυο ομάδες με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση μπορούν να ανασυνταχτούν .Και να επανέλθουν εκει που πραγματικά  αξίζουν να βρίσκονται…..

Συνεχίζει ο Νίκος Παπαρούνης στην ΑΕ Περάματος αφού η δουλειά που έκανε στην ομάδα την χρονιά που πέρασε απέδωσε καρπούς και ικανοποίησε τους υπευθύνους του συλλόγους που προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι αξίες αναγνωρίζονται…..

Αίσθηση προκάλεσε μια ακόμα παραίτηση προπονητή .Του Κώστα Μιχαλάκη από την ΑΕ Σαλαμίνας , το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τον σύλλογο  από την ίδρυση του. Ποιος ξέρει….

Είχαμε γράψει πριν από δυο εβδομάδες περίπου για την «μεταγραφή» ενός προέδρου συλλόγου Α’ Κατηγορίας που επιστρέφει στην ομάδα που ήταν παλαιότερα. Επειδή συνεχίζουν να γίνονται διάφοροι συνειρμοί , προς αποφυγή παρεξήγησης να πούμε ότι πρόκειται για δυο γειτονικά και φιλικά  σωματεία της Β’ Πειραιά. Καμία σχέση με νότια προάστια….

O επί σειρά ετών παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Στάθης Αμαραντίδης ευχαριστεί δημόσια τον ιατρό χειρούργο ορθοπεδικό του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου   Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση συγγενικού του προσώπου. Ο γιατρός είχε εργαστεί παλαιότερα στις Μικτές Πειραιά……

Δεν σταμάτησαν να χτυπάνε όλη τη μέρα χθες  τα τηλέφωνα του Κώστα Χολέβα για την ονομαστική του εορτή. Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ και πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του για τις ευχές ,  όλους εκείνους που τον θυμήθηκαν και του ευχήθηκαν ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply