Connect with us

4ος Όμιλος

Παρελθόν και ο Τζωρτζης

Published

on

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό δίνοντας συνέχεια στο κύμα των αποχωρήσεων. Ο λόγος για τον Γιάννη Τζώρτζη ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο Τζώρτζης τα τελευταία τέσσερα χρονια, με εξαίρεση το περσινό α’ εξάμηνο όπου αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και στο πρωτάθλημα της Football League, αποτέλεσε εκ των κορυφαίων για τους ‘κιτρινόμαυρους’ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε την ιστορική ομάδα μέσω ανάρτησης που έκανε στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και ανέφερε το εξής:

Μετα απο τεσσερα χρονια η συνεργασια μου με την ομαδα τελειωσε (γιατι περυσι ηταν σαν να μην εφυγα)..Ολα αυτα τα χρονια εδωσα τον καλυτερο μου εαυτο μεσα στο γηπεδο για να καταφερει η ομαδα να πετυχει τον στοχο της..Αλλες φορες το καταφερα αλλες οχι!Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου τον κοσμο και τους παλαιμαχους για την στηριξη στην ομαδα αλλα και στο προσωπο μου!Μακαρι οι δρομοι μας να ξανασυναντηθουν κατω απο αλλες συνθηκες..

Καλη συνεχεια!