Connect with us

stoplekto

Πανηγύρισαν με την ψυχή τους στον Αστέρα Μαγούλας την άνοδο

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες(14/6) με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Αστέρα Μαγούλας για την απονομή του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΔΑ. Η γιορτή άνοιξε με αγώνες των ακαδημιών της ομάδας με τη συμμετοχή της Sportland Ασπροπύργου και του Απόλλωνα Ποντίων. Στη συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας του Αστέρα με τη Δάφνη Αθηνών. Για την ιστορία το σκορ έληξε με 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Το Δ.Σ της ομάδας  ευχαριστεί την  Δάφνη Αθηνών για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου και ο νομαρχιακός σύμβουλος Ταξιάρχης Φαρμάκης. Από την Δημοτική Αρχή η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βαρβάρα Ρεντούμη και ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Ανδρώνης. Ο πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.Π.Α Βασίλης Αγριμάκης και ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Τζαρτζούλης καθώς επίσης και η τοπική σύμβουλος Ενότητας Μαγούλας Σοφία Στάμου. Από την ΕΠΣΔΑ ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιωργος Ντούρος, ο ειδικός γραμματέας Νίκος Ευθυμίου και ο αρχιδιαιτητής Νεκτάριος Παστρωμάς. Ακόμη εκπρόσωποι των ομάδων, από τον Πανελευσινιακό ο πρόεδρος Κώστας Αθανασίου και ο Κώστας Νικολάου, από τον Μανδραϊκό ο πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης και ο Κωνσταντίνος Πέτρου, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ποντίων Κυριάκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του Πυρρίχιου Χρήστος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου Νίκος Αγγελόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Λαμπρόπουλος,ο πρόεδρος της Δάφνης Αθηνών Γιωργος Αγγελής και η Αθήνα Ρεντούμη από τον Πήγασο Θριάσιου Επίσης οι πρώην πρόεδροι του Α.Ο Αστέρας Μαγούλας, Ιωάννης Δημητρόπουλος και Βαγγέλης Ρόκας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας στη μεγάλη πορεία μέχρι την Β’ εθνική Αντώνης Ρόκας και ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Μοίρας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Γιάννης Στραϊτούρης Ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων μαθητών Δ.Ελευσίνας Παναγιώτης Πιτέλης Ακόμη οι προπονητές των μικτών ομάδων Νέων και Παίδων Αποστολής Λινάρδος και Ζαχαρίας Ιωάννου. Οι προπονητές που κατά τη διάρκεια της χρονιάς συνεργάστηκαν με την ομάδα μας και συνέβαλλαν στην άνοδο της, Δήμος Ρόκας, Βαγγέλης Σάμιος, Βαγγέλης Μπέκας και Θανάσης Ρούτης. Τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στον χώρο του ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος. Το βραβείο παρέδωσε η πρόεδρος του Αστέρα Καίτη Νικολάου.

Αναμνηστικά της εκδήλωσης παρέλαβαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής,ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΔΑ Νεκτάριος Παστρωμάς, το διαιτητικό τρίο,η Δάφνη Αθηνών, το προπονητικό επιτελείο του Αστέρα και οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας μας. Ακολούθησε τρελό γλέντι στο χώρο του βοηθητικού γηπέδου, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  • Το Δ.Σ του Αστέρα Μαγούλας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι προσέφεραν για την πραγματοποίηση της χτεσινής εκδήλωσης, το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου καθώς επίσης και τον Θεόδωρο Γεωρνταμιλή για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply