Connect with us

slideshow

“Παίζει τα ρέστα της” στην Ρόδο – Η Θύελλα 1-0 το Ζευγολατιό

Published

on

Στην Ρόδο την τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ σε ματς «ο θάνατος σου η ζωή μου» θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική η Θύελλα Ραφήνας που έφυγε αλώβητη από το Ζευγολατιό επικρατώντας με 1-0.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη ήθελε τους τρεις πόντους και τα κατάφερε στην Κορινθία, μπήκε δυνατά από την αρχή και στο 17’ είχε διπλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά οι προσπάθειες των  Γεραγωτέλλη και Αθανασόπουλου βρήκαν σε ετοιμότητα τον Μητσόπουλο.

Στο 22’ ο Μουλάκης βρήκε έξυπνα στην περιοχή τον Αθανασόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην συνέχεια αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Θύελλας, μάλιστα στο 53’ ο Αθανασόπουλος θα μπορούσε με την βοήθεια του ανέμου να σημειώσει και δεύτερο τέρμα όταν επιχείρησε την σέντρα στην περιοχή, με την μπάλα να αλλάζει πορεία  και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Χαρακτίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει από πλάγια θέση.

Διαιτητές Φώτης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο και  Σπανό (Σ.Δ Εύβοιας)

ΑΟ Ζευγολατιού (Γιάννης Δουβίκας): Μητσόπουλος, Παληός (35′ Ντόκο), Παινέσης, Αυγέρης (78′ Ε. Δανιήλ), Ζάρκος, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος (35′ Μπούκης), Γ. Καραϊνδρος, Μυργιώτης, Λούβρης, Δ. Καραϊνδρος

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης)  Κατσιούλης, Τσέλιος, Ντούνης, Μανουσάκης, Τασόπουλος, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης (75′ Προδρόμου), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (80′ Μαργέτης), Μουλλάκης, Διμεσπύρα (66′ Καζαντζής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply