Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Χολαργό η Αγία Παρασκευή

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή που επικράτησε στο ντέρμπι των βορείων προαστίων με 2-1 του Χολαργού εκτός έδρας μένοντας στην 2η θέση πίσω από το Χαλάνδρι.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου με σωστό πλάνο στο παιχνίδι πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα απέννατι σε μια ομαδα που δείχνει να μην θυμήζει σε τίποτα το σύνολο των προηγούμενων ετών που πρωταγωνιστούσε στην Α’ ΕΠΣΑ έχοντας μηδαμινή συγκομιδή σε τρια ματς.

Στο 7′ ο Σπανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Τσοντάρης έκανε το 1-0, με τον Ντίντιφα στο 49′ να κάνει το 2-0 μετά από όμορφη σέντρα του Μουλλάκη. Ο Χολαργός πίεσε όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γκολ του Ζώη στο 83′.

Σφακιανάκης, Νιδριώτης, Απτόσογλου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Αγραφιώτης, Ρίζος Θ., Κατσαρός Φ. (75’ Ζώης), Σπυρόπουλος, Χρόνης, Καρράς (52’ Ρίζος Π.), Καζάκος Φ., Τζέλι, Ντζαβίδας, Πλεμένος, Καζάκος Π. (63’ Κατσαρός Κ.).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Βασιλάκης, Τζίτζης (80’ Αλευρής), Χαντζίου, Καραπιπέρης, Βελέντζας (46’ Κωνσταντίνου), Τσώνης, Μπαλατσούρας (46’ Ντιντίφας), Αδραχτάς, Τσοχαντάρης, Σπανός, Μουλλάκης.