Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πάταγο με Γιάννη Κατσίκη ο Θρασύβουλος

Published

on

Στην απόκτηση του πολύπειρου 36χρονου επιθετικού  ποδοσφαιριστή Γιάννη Κατσίκη προχώρησε η διοίκηση του Θρασύβουλου. Η επιστροφή του Κατσίκη στην φυλή προκάλεσε αίσθηση και πρόκειται ίσως για την ποιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού στην ΕΠΣΔΑ.

Ο Γιάννης Κατσίκης συμφώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Φυλής και με την πλούσια εμπειρία και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του αποτελεί μια άκρως πετυχημένη επιλογή για τη γραμμή πυρός του Θρασύβουλου

 

Ο Γιάννης Κατσίκης έχει συνδέσει την καριέρα του με το Θρασύβουλο καθώς στην ομάδα αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2011 με διακοπή έξι μηνών την περίοδο 2001-02 όταν μετακόμισε  στο γειτονικό Ακράτητο.

Ο 35χρονος επιθετικός από το 2011 έως και πρόπερσι  είχε τρεις γεμάτες σεζόν με Καλλιθέα (35 συμμετοχές ,12 γκολ) με Απόλλωνα (36 συμμετοχές 11 γκολ) και με Ολυμπιακό Βόλου (34 συμμετοχές ,3 γκολ) την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ιωνικού.

Οι 500 και πλέον συμμετοχές του ποδοσφαιριστή σε επαγγελματικό επίπεδο  δικαιολογεί και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του συλλόγου για μια πετυχημένη χρονιά και άνοδο στην Γ’ Εθνική.