Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Ρούσσης στο τιμόνι του Νικηφόρου

Απέκτησε τον Λαζανά

Published

on

Με τον Φώντα Ρούσση για άλλη μια φορά στον πάγκο του, ο Νικηφόρος αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη (ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο Γέρακα) την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

Βόμβα με Λαζανά

Απίστευτη μεταγραφή για τα δεδομένα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο σύλλογος ! Απέκτησε τον 34χρονο σέντερ-φορ Γιάννη Λαζανά, ο οποίος έχει αγωνισθεί μέχρι και σε παιχνίδια ευρωπαϊκού κυπέλλου με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης! Ίσως πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή παίκτη σε ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ!

Αποτελεί σίγουρα μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Νικηφόρου, καθώς ο Λαζανάς διαθέτει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

lazanas aris

Το βιογραφικό του Γιάννη Λαζανά είναι εξαιρετικά πλούσιο. Ο έμπειρος επιθετικός μετράει περισσότερες από 300 επαγγελματικές συμμετοχές, αποτελώντας μάλιστα βασικό στέλεχος της καταπληκτικής ομάδας του Απόλλωνα Αθηνών που στόχευε στην επιστροφή της στην Α’ εθνική. Επιπλέον, ο Λαζανάς έχει αγωνισθεί σε Άρη Θεσσαλονίκης, Παναιγιάλειο, Πατραϊκό, Καλλιθέα, Ατρόμητο Αθ., Ιωνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Εθνικό Πειραιώς και τελευταία βοήθησε το Ηράκλειο στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ’ εθνική.

 

Εκτός του Λαζανά, που αποτέλεσε μεταγραφή-έκπληξη του προέδρου Γιάννη Γκαράνη στις απαιτήσεις του προπονητή, αναμένεται η επανεμφάνιση κι άλλων καλών παικτών που είχαν αγωνισθεί στον Νικηφόρο αλλά για διάφορους λόγους είχαν αποχωρήσει από την ομάδα.

Ατυχώς, (όπως έχουμε γράψει) αποχώρησε ο πολύ καλός Βασίλης Τσιριγώτης, για επαγγελματικούς λόγους. Το κενό του θα καλυφθεί με μια καλή μεταγραφή εντός των ημερών.

Κάτω απ’ αυτές τις προϋποθέσεις, ο Νικηφόρος ελπίζει σε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς προβληματισμούς και άγχη σχετικά με την παραμονή του στην Α’ κατηγορία…

Πηγή: neaepsana.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply