Connect with us

slideshow

Ο Καπαρδέλης εκτέλεσε τα Πετράλωνα – Επιστροφή για τον Αττικό

Published

on

Μετά από τρία χρόνια ο Αττικός επιστρέφει στα σαλόνια της Αθήνας αφού επικράτησε στο Περιστέρι 1-0 των Πετραλώνων και έγινε η δεύτερη ομάδα του δεύτερου ομίλου που προβιβάζεται μετά τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Οι πράσινοι δεν επαναπαύτηκαν στο πλεονέκτημα της ισοπαλίας, είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος όπου σκόραραν με τον Καπαρδέλη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο διαφύλαξαν το υπέρ τους 1-0. Αντίθετα οι κυανέρυθροι φάνηκαν διστακτικοί στο πρώτο μισό, στην επανάληψη προσπάθησαν όμως ο Λογοθέτης και οι κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια οδήγησαν στην ήττα.

Γκολ ο Καπαρδέλης και έξαλα πανηγύρια

Το γήπεδο Ηφαίστου γέμισε ασφυχτικά από 600 περίπου φιλάθλους των δύο ομάδων, οι οποίοι υπό την επίβλεψη της αστυνομίας δεν δημιούργησαν το παραμικρό. Οι φίλοι του Αττικού επικράτησαν στην εξέδρα αφού έβλεπαν την ομάδα τους να πατάει καλύτερα στο μέτριο πρώτο μέρος και να απειλεί κυρίως με τον Κοτούλια. Ο 22χρονος εξτρέμ έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 3′ και στο 24′ ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά με τον Τζαβάρα στο 34′. Μπαίνοντας στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο Συμεωνίδης από τα αριστερά σέντραρε και ο Καπαρδέλης νίκησε στον αέρα τον Μαντζιώκα γράφοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα καλό σουτ του Παπαδάκη στο 45′ που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Ξύπνησαν τα Πετράλωνα αλλά…

Μπορεί στο πρώτο μέρος ο Αττικός να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο δεύτερο ο Γιώργος Αλεξόπουλος τα έπαιξε όλα για όλα ρίχνοντας στην μάχη τους Κυφωνίδη και Κουτσουρούπα. Μάλιστα στο 47′ σημειώθηκε η κομβική φάση του παιχνιδιού αφού σε εκτέλεση φάουλ του Κυφωνίδη, ο Λογοθέτης απέκρουσε στο ‘Γ’ σίγουρο γκολ από κεφαλιά του Κόθρα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την άστοχη κεφαλιά του Μπίντζου στο 59′, όμως οι κυανέρυθροι συνέχιζαν να πιέζουν, έφταναν στην αντίπαλη περιοχή αλλά η άμυνα που έστησε ο Σπύρος Παπακανέλλος ήταν πολύ καλή. Στο 61′ παραλίγο να έρθει ξανά η ισοφάριση όταν ο Λογοθέτης έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Ρόκο σέντραρε αλλά ο Ντζέλιας πρόλαβε τον Σάνη πριν σκοράρει. Ο τερματοφύλακας των πρασίνων διόρθωσε το λάθος του στο 79′ όταν από κόντρα στον Ντζέλια η μπάλα έφτασε στον Ρόκο που αντί να εκτελέσει δυνατά, πλάσαρε αδύναμα και ο Λογοθέτης κράτησε το τελικό 1-0 που έφερε τον Αττικό ξανά στις επάλξεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

Διαιτητές: Τριτσώνης, Απτόσογλου, Καρατζίκας.

Αττικός (Σπύρος Παπακανέλλος): Λογοθέτης, Νικολάκος, Ντζέλιας, Γραμματικόπουλος, Τσολάκος (62′ Τετριμίδας), Μπίντζος, Συριόπουλος, Ασλανίδης, Καπαρδέλης, Συμεωνίδης (90′ Σταμπολίδης), Κοτούλιας (76′ Μενέ).

Πετράλωνα (Γιώργος Αλεξόπουλος): Καπακτσόγλου, Μεμπελίκας, Παγίδας (46′ Κυφωνίδης), Κατσιγιάννης, Κόθρας, Μαντζιώκας, Παπανδρέου (67′ Γκιόλας), Σάνη, Ρόκο, Παπαδάκης, Τζαβάρας (58′ Κουτσουρούπας).

attikos panigirismoi2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply