Connect with us

stoplekto

Ορφέας Αιγάλεω: Γελούσε όλο το γήπεδο με Σταυρόπουλο….

Published

on

Επιστολή διαμαρτυρίας λάβαμε από την διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω που κάνει λόγο για τραγική διαιτησία από τον ρέφερι Σταυρόπουλο στον αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλο την ΑΕ Αιγάλεω σήμερα Σάββατο στο ΔΑΚ.Αναλυτικά αναφέρει:

Α.Π.Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Αιγάλεω για το τοπικό ντέρμπυ Α.Ε Αιγάλεω- Ορφέας Αιγάλεω. Δύο ομάδες που μόνο σ’ αυτή την κατηγορία δεν έπρεπε να αγωνίζονται!  Παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου όπως εξελίχτηκε. Με μια παραφωνία: τις ΓΕΛΟΙΕΣ (ακριβώς έτσι ) αποφάσεις του «διαιτητή» ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.  Στο 70΄σε διπλή παράβαση- ανατροπή και χέρι- μέσα στην περιοχή του αντιπάλου, ο ρέφερι ακριβώς δίπλα, σφυρίζει  το καταφανέστατο  πέναλτυ.  Ο επόπτης παίρνει τη θέση του για την εκτέλεση, ο παίχτης μας το ίδιο! Ξαφνικά τρέχει στον επόπτη και προς έκπληξη όλων γυρίζει και αλλάζει την απόφαση σε επιθετικό φάουλ. ΓΕΛΟΙΟ! Το σκορ είναι στο 1-1. Με επικίνδυνες αποφάσεις στη συνέχεια βάζει σε δοκιμασία τις άριστες σχέσεις των δύο ομάδων. Ευτυχώς παίχτες και προπονητές δεν τον ακολουθούν στην ανικανότητα. Τελευταία φάση του αγώνα: πλάγιο για την ομάδα μας, καμία επαφή με αντίπαλο, ο επιθετικός μας σκοράρει, ο επόπτης φεύγει προς τη σέντρα. Ο ανεπαρκής/επικίνδυνος ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ και ακυρώνει το τέρμα. Γελάει μαζί του όλο το γήπεδο: η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο! Εκείνη τη  στιγμή το σκορ είναι 2-1, έτσι τελειώνει το παιχνίδι. Πρόκειται για καταφανέστατη αλλοίωση αποτελέσματος!

Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ανήκει σε μια πλειάδα διαιτητών, που άδικα και άνισα διαχειρίστηκαν  παιχνίδια της ομάδας μας.  Πληθώρα χαμένων βαθμών και άπειρος εκνευρισμός ήταν το αποτέλεσμα αυτών. Διαχειρίσιμος ευτυχώς μέχρι τώρα. Έχει και η υπομονή όμως τα όρια της. Ως εδώ! Τέλος, συγχαίρουμε τον για μόνο 90΄αντίπαλό μας και τον ευχαριστούμε για το εξαιρετικό παιχνίδι που παίχτηκε μέσα στο γήπεδο! ΚΡΙΜΑ που η διαιτησία έχασε για μια ακόμα φορά την ευκαιρία της διάκρισης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply