Connect with us

slideshow

Ολυμπικ ο νικητής χωρίς το -ακος.

Ολυμπιακός- Ολυμπικ Μαρσέιγ 0-1

Published

on

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός που φάνηκε ανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι Πειραιώτες δεν είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ολυμπίκ Μαρσέιγ και έφυγε με τη νίκη 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε στο 20΄ένα καλό σουτ του Μιραλάς και οι Γάλλοι ένα δοκάρι με τον Ρεμί.

Στο επόμενο λεπτό (20′) Ο Φέισα μπήκε στην περιοχή των Γάλλων, έβγαλε μία ωραία παράλληλη μπαλιά στον αμαρκάριστο Μιραλάς, αλλά ο Βέλγος ξαφνιάστηκε και από το σουτ του η μπάλα έφυγε, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μανταντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και είχε την κατοχή, αλλά ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, έδωσε την ευκαιρία στους Γάλλους να πετύχουν γκολ.

Στο 51′, ο Μορέλ κέρδισε την μπάλα βγήκε από αριστέρά, έκανε την παράλληλη σέντρα προς την μικρή περιοχή του Κοστάνσο και εκεί πετάχτηκε ο αμαρκάριστος Λούτσο Γκονσάλες για να κάνει το 0-1 για την Μαρσέιγ.

Στο 62′, ο Σεϊρού από μακριά έκανε το δυνατό σουτ, με τον Κοστάνσο να διώχνει την μπάλα με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.

Στο 75′ ο Ολυμπιακός έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς. Ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Τζεμπούρ με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα πάλι ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μακούν δεν έφτασε την μπάλα οι αμυντικοί έδιωξαν, αυτή έφτασε στον Αμπντούν ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των Γάλλων, καθώς η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.

Ο ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πιέσει αποτελεσματικά παρότι η Μαρσέιγ αγωνιζόταν στα τελευταία πέντε λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ντιαβαρά.

Κίτρινες κάρτες: Μιραλάς (61′, Ολυμπιακός), Αμπντούν (84′, Ολυμπιακός)-Μορέλ (71′, Μαρσέιγ)

 

Κόκκινη κάρτα: Ντιαβαρά (90′, Μαρσέιγ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Φέισα (68′ Μακούν), Αμπντούν, Γιέστε (55′ Τζεμπούρ), Φουστέρ (68′ Ιμπαγάσα), Μιραλάς

ΜΑΡΣΕΪΓ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Τραορέ, Μορέλ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Σεϊρού, Λούτσο (77′ Καμπορέ), Αμαλφιτανό, Ρεμί (70′ Τ. Αγιού)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply