Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Κερατσινίου : «Καληνύχτα ποδόσφαιρο »

Published

on

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Παντελή στον αγώνα με τον ΑΟ Κορυδαλλό εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Κερατσινίου η οποία αναφέρει :

Κατ’ αρχάς να συγχαρούμε τον Α.Ο. Κορυδαλλός για την πορεία του στην κατηγορία και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην Α’ Πειραιά την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανένα σωματείο ,και ειδικότερα με διοικήσεις ομάδων που βγάζουν υγεία και χαίρεσαι να παρακολουθείς τις ομάδες τους στο γήπεδο.
Γνωρίζουμε την αγωνιστική δυναμική μας και προσπαθούμε κάθε Κυριακή για το καλύτερο δυνατό εντός των γηπέδων.
Παλεύουμε, ιδρώνουμε την φανέλα και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον σεβασμό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά.
Για άλλη μια αγωνιστική ,ένας, κάποιος, Παντελής, είπε να ντυθεί referee παρά το πέρας του τριωδίου. Και το αποτέλεσμα αυτού άλλοι 2 βαθμοί χαμένοι για την ομάδα μας.
Κάπου στο 90′ καμιά εικοσαριά μέτρα από τη φάση που διαδραματιζόταν κοντά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής μας, είδε ένα πέναλτι το οποίο θα φαινόταν αν ήταν ,ΜΟΝΟ αν βρισκόταν στην εκ διαμέτρου αντίθετη θέση στο γήπεδο. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό αγκομαχώντας τρέχει προς την «βούλα» και το δίνει .Ο δεύτερος βοηθός που ήταν και δική του η φάση αγρόν ηγόραζε…
Και γενικότερα για τον συγκεκριμένο βοηθό επανειλημμένως σε απόκλιση 2-3 μέτρων από τον τελευταίο αμυντικό και στα δύο ημίχρονα.
Τα κριτήρια για τους άρχοντες των αγώνων είναι μάλλον ευτελισμένα για να χρησιμοποιούνται άτομα μειωμένης αντίληψης και στερούμενα ικανοτήτων ….
Αν κάποιοι δεν δύνασθε να ελέγξετε τα τεκταινόμενα το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσετε οικιοθελώς, θα μας κάνετε να χαρούμε τα μάλα…
Καληνύχτα ποδόσφαιρο.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply