Connect with us

MAGAZINE

Οι καλύτεροι στο καλύτερο φεστιβάλ, το 8ο Motor Festival των Μεγάρων τα έχει… όλα

Published

on

Μία φράση ταιριάζει στο 8ο Motor Festival, που θα διεξαχθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το διήμερο 2- 3 Σεπτεμβρίου: «Φρόντισε να μην το χάσεις γιατί δεν θα είσαι παρών στo καλύτερο και πληρέστερο event της μηχανοκίνησης, που θα έχει υπάρξει ποτέ στον ελλαδικό χώρο». Δεν είναι καθόλου υπερβολή. Το 8ο Motor Festival τα έχει όλα! Κυριολεκτικά!

Οι καλύτεροι οδηγοί του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθούν στην πίστα των Μεγάρων για να προσφέρουν σούπερ θέαμα : Drift show, moto freestyle, formula 3, mini moto gp, trial show και όχι μόνο.

Τα κορυφαία Clubs του ελληνικού μηχανοκίνητου κόσμου – φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου μαζί, από κλασικά μέχρι super cars – θα παρελάσουν στο 8ο Motor Festival το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00 αποτελώντας το σπουδαίο πρόγευμα για τα πάρτι που θα ακολουθήσουν και τις δύο ημέρες με Djs events , Dance show , car wash, fire show, led show, fireworks…

Παράλληλα το 8ο Motor Festival θα εγκαινιάσει στα Μέγαρα πέραν της παρέλασης των Clubsεπιπλέον δύο νέες κατηγορίες, το «Your Story» και το «Road King», που δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον τολμηρό θεατή το επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, να τρέξει στην πίστα με το όχημά του, να γνωρίσει την αποθέωση από χιλιάδες κόσμου και να διεκδικήσει τον τίτλο του «Βασιλιά των δρόμων».

Ήδη οι συμμετοχές των… τολμηρών είναι πάρα πολλές και στα Μέγαρα θα τρέξουν από πανέμορφεςVespa μέχρι και… Ferrari!

Ακόμη στο Motor Festival θα υπάρξει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 επίσημη δεξιοτεχνία από τον ιστορικό μηχανοκίνητο αθλητικό σύλλογο της Start Line.

Στις παιδικές ηλικίες θα υπάρχει εκπαίδευση για ασφαλή οδήγηση από πρωταθλητές οδηγούς, όπως θα υπάρχουν σεμινάρια ασφάλειας, εκπαίδευση αγωνιστικής οδήγησης και για όποιον το επιθυμεί μια θέση ως συνοδηγός δίπλα στους κορυφαίους οδηγούς του Drift.

Όλα αυτά σ’ ένα φεστιβάλ, που θα ξεκινά το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 3 του μήνα στις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται… καλά μεσάνυχτα. Το 8ο Motor Festival των Μεγάρων είναι η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης και δεν νοείται να τη χάσεις.

Η διοργανώτρια εταιρεία Magic Lamp ενημερώνει ότι οι δηλώσεις συμμετοχών που αφορούν τόσο σταClub όσο και στον κόσμο είναι ακόμη ανοιχτές και πως όσους βρεθούν στα Μέγαρα τους περιμένουν εκατοντάδες δώρα. Πληροφορίες στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).

 

Το κάλεσμα του Λευτέρη Πίππου (vds)

Ο Λευτέρης Πίππος, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, σε καλεί να γράψεις τη δική σου στο 8ο Motor Festival. Καλεί και τις οικογένειες να αγκαλιάσουν αυτήν τη μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης.