Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Published

on

 Αστέρια Δραπετσώνας- Νίκη Ρέντη 1-3

Σπουδαίο «τρίποντο» για τη Νίκη Ρέντη που λύγισε μέσα στη Δραπετσώνα τα Αστέρια με 3-1. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλασαριστούν στις θέσεις των μπαράζ.

Στο πρώτο μέρος κρίθηκε το ματς με τους Ρεντιώτες να βρίσκουν δίχτυα με τους Οσμανάι (26′, 45′) και Μακρή(34′). Τα Αστέρια είχαν ισοφαρίσει με τον  Μέραπ(30′).

Καλός ο διαιτητής Σάκκας.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Σαμαράς, Άμπντου, ΤαμπουρΑΤΖΉς Π., Σκαρμέας, Βαλιάνος, Αυλωνίτης, Ζαχαρίας(65′ Σταθόπουλος), Ταμπουρατζής Δ.(55′ Μπούτας), Μέραπ(46′ Στρατίνας), Φέρκο, Μπουλουγούρης.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Καπίρης, Τσελίκας, Χατρζηγεωργίου, Φράγκος, Σισμανίδης, Πήλιουρης(80′ Τσιρογιάννης), Δασκαλάκης(89′ Δημητρόπουλος Ι.Ν.), Δημητρόπουλος Ι.Γ., Οσμανάι, Μακρής, Νεοφώτιστος(75′ Ζούβελο).

 

Προφήτης Ηλίας- ΑΣ Ποντίων  2-2

Ο Προφήτης Ηλίας αν και έπαιζε από το 62′ μες δέκα λόγω αποβολής του Κυρίτση(2ηκίτρινη) κατάφερε να ισοφαρίσει στο ντέρμπι τον ΑΣ Ποντίων στο 86′ με πέναλτι του Τσιριγώτη και να διατηρήσει τις ελπίδες του για τα μπαράζ ανόδου. Και το άλλο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 50′. Οι Πόντιοι είχαν προηγηθεί δυο φορές με ισάριθμα γκολ του Κουρτίδη(5′, 74′).

Καλός ο διαιτητής Μιχελής.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Σπαχίου, Μανσούρ, Τσάβδαρης Χ., Τσάβδαρης Α., Βισβίκης, Ευγενείας(82′ Ασπρούλης), Αλαϊμπέι(78′ Τσάκωνας), Κυρίτσης, Πάγκος, Τσιριγώτης, Γκούρι(90 Νάσρι).

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Παναγιωτόπουλος, Καραπετσάνης, Πολυχρονάκης, Λυκγώνης, Χάλαρης, Δημητρίου, Ντέρτζιο, Θωμαΐδης(70′ Παπαδόπουλος,), Τσέρος(29′ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Κουρτίδης, Πρωτόπαππας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply