Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (22/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟ Κορυδαλλός – Νέο Ικόνιο 2-2

 

Στο 94’ ο ΑΟ Κορυδαλλός ισοφάρισε σε 2-2 το Νέο Ικόνιο  με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευδαίμων.

Στην « εσχάτη των ποινών » υπέπεσε ο Μπουζάλης που απέκρουσε καθαρά με το χέρι το σουτ του Τσιμιλιώτη και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίκτυα.

Ο διαιτητής Αναστασίου  έβγαλε την κόκκινη κάρτα , αλλά αντί για τον Μπουζάλη απέβαλε τον …Ελευθεράκη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα διαμαρτυριών από το Νέο Ικόνιο .

Στο τέλος ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Παντελής Χονδρουδάκης ζήτησε από τον διαιτητή την άδεια και  έγραψε στις παρατηρήσει για το λάθος που έγινε….

Ο Κορυδαλλός προηγήθηκε στο 7’ με αυτογκόλ του Νικολάου που προσπάθησε να αποκρούσει το σουτ του Τσιμιλιώτη , όμως το Νέο Ικόνιο πέρασε μπροστά στο σκορ με δυο γκολ του Ελευθεράκη στο 32’ και στο 69’ .

Οι γηπεδούχοι πριν φτάσουν στο τελικό 2-2 είχαν δοκάρι στο 85’ με τον Βέττα.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Γασπαρινάτος ( 46’ λ.τρ,. Τριανταφύλλου) , Μαρμαρίδης, Γιαντζίδης( 46΄Ζαχαρίου), Χονδρουδάκης, Ντέλιος, Μπουλές,( 60’ λ.τρ .Αποστολόπουλος) Βέττας, Χαντζής, Χατζηλίας, Ευδαίμων , Τσιμιλιώτης.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Λιοκουκουδάκης, Ρουσίδης( 24’ λ.τρ. Χατζηπέτρος , 63΄λ.τρ, Μπουζάλης) , Παπασταθόπουλος, Σαλάτας, Χάλαρης, Νικολάόυ, Λιόσης Χονδρουδάκης Γ., Ελευθεράκης , Χονδρουδάκης Π. , Ρηγούτσος( 75’ Χατζηγεωργίου )

 

Πολυκράτης – Ολυμπιακός Κερατσινίου 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η συνάντηση του Πολυκράτη με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου ( 1-1) .

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Ντραγκότι στο 54’ ενώ είχαν και δοκάρι με τον Φ. Πολίτη στο 63’.

Παρόλο ότι  οι Κερατσινιώτες έμειναν με δέκα παίκτες στο 78’ αφού ο διαιτητής Γκολές απέβαλε τον Καλογερόγιαννη Γ.με δεύτερη κίτρινη κάρτα , κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’ με τον Καφετζόγλου που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι .

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Μαυρόπουλος, Λούζης, Σδρένιας( 87’ Χαϊδάκης) Καλογερόπουλος, Τσιαμπάς, Μπόνης, Καραλής( 46΄Καλογερόγιαννης Γ.) Πολίτης  Φ.( 75’ Λιάτσης) Παντέλης, Τσελίκια, Ντραγκότι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Χριστοδουλάκος, Σαλονικίδης, Κοντραφούρης ( 71΄Βαμβακάρης) Γουλουμής, Κομορτζής( 59’ Καφετζόγλου) Καλογερόγιαννης Η., Δελής( 66’ Πατσάκης) Ρηνιώτης, Αθανασόπουλος, Πολίτης Σ.,  Στελάτος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply