Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (18/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΟ Καραβάς- ΑΣ Ποντίων 3-0

Μόνος του πλέον ο ΑΟ Καραβάς οδηγεί την κούρσα ανόδου .Μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε 3-0 τον ΑΣ Ποντίων . Θα μπορούσε μάλιστα η νίκη να έπαιρνε μεγαλύτερες  διαστάσεις αν κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων δεν ήταν ο εκπληκτικός Γκίνη.

Δυο τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο Ρηγούτσος (15’, 85’) και ένα ο Συριανός 67’.

Οι πρωτοπόροι είχαν και δοκάρι στο 93’ με τον Κασάρα.

Άριστος ο διαιτητής Τσαμούρης .

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ Μώτος,  Νάκος, Μυτιληναίος, Συριανός, Λώλος , Σκρόνιας, Κασάρα, Δρουχούτος( 53’ Πρίντεζης) , Ελκάντι( 70’ Χουχούλης)Σαουλίδης  Ρηγούτσος

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Γκίνη, Τσίντζος( 46’ Θωμαΐδης) Πολυχρονάκης, Τζίτζηρας, Ραγκαβάς( 72’ Παπαδόπουλος) Παπαλαζάρου, Ντέρτζιο( 25’ λ.τρ. Κατσαΐτης) Γεργεριτάκης, Σταματέλος, Κουρτίδης ,Παπαλεξάνδρου.

 

Μιθριδάτης- Θύελλα Κορυδαλλού 1-2

Τεράστια νίκη για τη Θύελλα Κορυδαλλού, καθώς πέρασε αλώβητη από το Ρέντη λυγίζοντας τον ελλιπέστατο Μιθριδάτη με 2-1 και ανέβηκε στη δεύτερη προνομιούχο θέση μετά και τη γκέλα της Ένωσης Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 χάρη σε δυο πέναλτι που σωστά υπέδειξε ο πολύ καλός χθες διαιτητής Μιχελής. Το ένα σε ανατροπή του Ηλιάδη από τον Παρασκευόπουλο στο 24’ και το άλλο σε σκληρό μαρκάρισμα του Κουιμτσίδη Κ. στον Καρακασίδη στο 37’. Και τα δύο εκτέλεσε εύστοχα ο Καρακασίδης. Στο δεύτερο μέρος ο Μιθριδάτης, που κατέβηκε με δώδεκα παίκτες, από το 69’ συνέχισε με δέκα καθώς τραυματίστηκε ο Ντελής που αποχώρησε και δεν υπήρχαν διαθέσιμες αλλαγές.

Παρόλα αυτά οι Πόντιοι κατάφεραν να μειώσουν στο 81’ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Κρανίδη. Οι Κορυδαλλιώτες είχαν και δοκάρι στο 89’ με τον Καρακασίδη.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Μανουλίδης, Σιδηρόπουλος, Κρανίδης, Κουιμτσίδης Λ., Κουιμτσίδης Κ., Λαμπριανίδης, Παρασκευόπουλος, Ντελής, Σκαρποθέος, Ανδρεάδης(43’ λ.τρ. Παπαευσταθίου), Μοσόνικ.

ΘΥΕΛΛΑ: Σαπάτας, Υφαντίδης, Κατσουμπής, Ευσταθίου, Γρηγοριάδης, Μπούκης, Ηλιάδης, Γκουμαλάτσος(80’ Παπαδόπουλος), Γκάνι(88’ Κοντογεωργής), Καρακασίδης, Γαλακτερός(66’ Μαρλαφέκας).

                                                               ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ

 

Παννεαπολικός – Ένωση Α.Α. Ρέντη 1-1

 

« Στραβοπάτησε » η Ένωση  Ρέντη με το 1-1 απέναντι στον Παννεαπολικό  και βρέθηκε από την προνομιούχο θέση ανόδου στην τρίτη των πλέι οφ .

Οι Ρεντιώτες που προέρχονταν από εννιά συνεχόμενες νίκες, προηγήθηκαν στο 64’ με τον Βασιλόπουλο , για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 77’ με τον Σιμιτζή .

Ο διαιτητής Σαββατιανός από τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι , απέβαλε στο 80’ τον Μπαλτζάκη  με δεύτερη κίτρινη κάρτα , ενώ μετά την λήξη έγραψε στο Φ.Α. τον  Σαραντάκη για εξύβριση.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ : Κουλούρης,. Καρβούνης( 78’ Μπεκάκος)  Ναρλιώτης, Προδρομίδης  Χότζογλου, Πατρίκαλος, Μπολότης, Ζίου, Ζημινόπουλος( 71’ Παπαδόπουλος)  Κατσούλης( 62’ Ιμβριώτης) , Σιμιτζής

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σκεντέρας, Σαραντάκης, Κωνσταντάκος, Ορφανός, Καλικαντής Μπαλτζάκης , Κουτούζος , Βασιλόπουλος ( 83’ Γεωργιάδης ) Λένγκα, Μυλωνάς

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply