Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (10/3)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης και ο Αντώνης Δαρζέντας

Ατρόμητος Κερατσινίου- Θησέας 3-1

 

 

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Κερατσινίου, που κατέβαλε με 3-1 τον αξιόμαχο Θησέα και αύξησε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου που ηττήθηκε.

Δυο γκολ για τους Χαραυγιώτες πέτυχε ο Τσιρίδης(9’, 67’) και ένα ο  Τσιανάκας(82’). Για το Θησέα μείωσε στο 89’ με πέναλτι ο Σιμάκος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και στο 19′ πέναλτι με τον Τσιανάκα που κέρδισε ο ίδιος(απέκρουσε ο Βλαχουτσάκος Η.).

Ντεμπούτο για την νεανική ομάδα του Ατρόμητου έκανε ο 18χρνος γκολκίπερ Γιάννης Κορέτση, που όπου χρειάστηκε έδειξε τη σταθερότητά του με τις καίριες επεμβάσεις του.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον  Τσιανάκα στο 62’

Πολύ καλός ο διαιτητής  Αλατσάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κορέτση, Κλόκουζας, Μπάμι, Φούντας, Χονδρουδάκης, Παπαδάτος, Ματράκας(58’ Λούπη), Νερσεσιάν(82’ Ροδουσάκης), Ρούσι(87’ Μαυριδόγλου), Τσιανάκας, Τσιρίδης(66’ Λέκκας).

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος Η., Πανταλέων, Χαιρέτας Χ.(46’ Χαιρέτας Γ.), Ψωμάς(72’ Μυλωνάς), Κουτσονικόλας, Δρακόπουλος(78’ Ρέντζος), Μητσάκος(46’ Καμπύλης), Σιμάκος, Ξηρογιάννης, Βλαχουτσάκος Γ., Μάγκος.

 

 

ΑΟ Καστέλλας- Άρης Αμφιάλης 4-1

 

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο βρέθηκε ο ΑΟ Καστέλλας που είχε ένα εύκολο απόγευμα καταβάλλοντας με 4-1 τον Άρη Αμφιάλης.

Οι νικητές προηγήθηκαν 3-0 με τους Πατρικάκο(8’), Μπουτσίνη(12’) και Πάσα(20’), για να μειώσει ο Άρης με τον Μηνόγιαννη(32’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 92’ ο Κώτση. Από ένα δοκάρι είχα και οι δυο ομάδες με τους

Κώτση(5’) και Μουρίκης(24’).

Καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος. Στο 49’ ο Άρης έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του  Μουρίκη με δεύτερη κίτρινη.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Στρουμπούλης, Κορκής(75’ Μανώλης), Δημόπουλος, Σωτηρίου, Μποντέτσι, Μπιλήρης, Πατρικάκος(46’ λ.τρ. Χουρδάκης), Μπανάι(61’ Καρκαβίτσας), Κώτση, Πάσα, Μπουτσίνης(85’ Ζαχαρίου).

ΑΡΗΣ: Τριανταφύλλου, Αναστασίου Δ., Αναστασίου Γ.(13’ Ζιώζιας), Πολλιάς, Μηνόγιαννης, Πλατσίδας, Χασάπης(82’ Ξύγκος), Χατζησεβαστης, Ιωάννου, Βαλσαμίδης, Μουρίκης.

 

Προφήτης Ηλίας- Πανφαληρικός 1-3

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ανεβασμένο Πανφαληρικό που επιβλήθηκε με 3-1 του μαχητικού Προφήτη Ηλία.

Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Λαμπάι(22’, 73’) και ένα ο  Λάμα(40’). Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει  με τον Τσάδαρη(45’).

Ο Πανφαληρικός έχασε και πέναλτι στο 60’ με τον Μπλέρνατ(απέκρουσε ο Κυράτσης). Αρχικά στο πέναλτι ο Μπλέραντ  είχε ευστοχήσει, αλλά ο διαιτητής Φιλακούρης έδωσε επανάληψη, καθώς μπήκαν παίκτες νωρίτερα στην περιοχή.

Ο Προφήτης Ηλίας είχε δοκάρι με τον Ραμάι(85’).

Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Ευαγγέλου στο 75’ (2η κίτρινη).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Κυράτσης, Ραμάι, Λάζαρης, Τσάδαρης, Στραφιώτης(34’ λ.τρ. Κλάπι), Βυρόπουλος, Ντίλι(48’ Μασρί), Σελίμης, Κλάδης, Ντανάκας, Αλαϊμπέι(46’ Τσιπιανίτης).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χαραλαμπίδης, Γκρινιάρης, Ρεϊσόπουλος, Γκότσης, Μπλέραντ,  Σουράνης, Λάμα(70’ Δαγκλής), Ευαγγέλου, Ζακολί(70’ Κοσμάς), Άγγος(77’ Αλεξάν), Λαμπάι(90’ Γαλάνης).

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Ολυμπιακός Κερατσίνιου 2-1

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, που λύγισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, ο οποίος για τρίτο σερί ματε αγνοεί τη νίκη μένοντας πολύ πίσω από την κουρφή. Κι όμως οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1’ με τον Γερόλυμο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς. Ο Φοίνικας αρχικά ισοφάρισε με τον

Περάμαντζη(19’) και έκανε την ανατροπή με αυτοκόλ του  Πολίτη(33’).

Καλός ο διαιτητής Ζέρβας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταυρίδης, Γούτης(78’ Κοκκινάκης), Αντωνίου, Δεδούσης, Λεβαντής, Αλούση, Μαστρόκαλος, Περάμαντζης(87’ Γιαννακόδημος), Κοντογιαννόπουλος, Κολλυρόπουλος(90’ Καπασάκαλης), Στρίγγος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρίζος, Αποσπόρης, Ταταμανίδης, Πολίτης, Χαρίσης(71’ Νομικός), Τζανάκης, Γερόλυμος, Καθαρόπουλος, Ξιφαράς(58’ Μπαϊραμπάς), Θεοδωρόπουλος, Παπανδρέου.

 

ΑΟΚ Φαλήρου- Σαλαμινομάχοι 5-1

 

Ξέσπασε ο ΑΟΚ Φαλήρου στην επανάληψη σαρώνοντας με 5-0 τους αξιόμαχους Σαλαμινομάχους και επανήλθε σγτις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Χατ τρικ για τους νικητές πέτυχε ο Ντρούγκας(25’, 49’, 62’), ενώ δύο γκολ σημείωσε ο   Σταμούλης(59’, 69’). Οι νησιώτες είχαν ισοφαρίσει με τον Λεκάκη στο 31’.

Οι Τζιτζιφιώτες είχαν και δυο δοκάρια με τους Σιάκουλη (κεφαλιά 12’) και Σαριδάκη(82’).

Άριστος ο διαιτητής Γεωργόπουλος.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Γαλάνης, Μετχαντ, Γκάτζας, Σιάκουλης, Κουμπούρας, Σερετίδης(70’ Κάππος), Ρόντο, Καραγιάννης(76’ Σαριδάκης), Σταμούλης(82’ Πτεντχαβάς), Μαρκαντζινός(82’ Γρυπάρης), Ντρούγκας.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Πούτσης, Παραμπάτης, Σοφράς, Παπαδημητρίου, Πέτρου, Ρεμούνδος(46’ Αντιμαχίτης), Μονογιός(72’ Δουλένης), Κούκης(85’ Σερλίδης), Τσουβαλάς(75’ Τσιρώνης), Παπαθεοχάρης, Λεκάκης.

 

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Νέο Ικόνιο  1-2

 

Ένα ψυχωμένο Νέο Ικόνιο, αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη από την ΑΕ Χατζηκυριακείου καταβάλλοντάς την στο 95’ με 2-1.

Οι Χατζηκυριακιώτες προηγήθηκαν με τον Μαστοράκη στο 18. Οι Περαματριώτεςκατάφεραν να ισοφαερίσουν με τον Αράπγη(60’) και να πάρουν το «τρίποντο» στο 95’ με τον Γκεκάι.

Ο διαιτητής Πετρίδης Π. στο 80’ακύρωσε γκολ του Χατζηυκριακείου με τον  Αλιάγα σαν οφσαιντ, με υπόδειξη της βοηθού  Βογιατζιδάκη, μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, ενώ έχουν παράπονα και για τις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Παπαθέου(55’ Μπίντζος), Γεωργίου Γ., Μπάλιας, Κασελάκης, Παραγυιός, Γεωργίου Α., Ζάχαρης, Μαστοράκης(88’ Πολίτης), Νάνος(64’ Τσαλατσάνης), Χαλκόπουλος(59’ Αλιάγας).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Κότζογλου, Μιχαλάκης(59’ Ράπτης), Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Γκεκάι, Παγώνης(69’ Λακέρδας), Κοντογιώργης, Γκουβέρος, Λαδικός, Γκοτζάι.