Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (23/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Μεγαρικός – Απόλλων Άνω Λιοσίων 0-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Ποντίων που νίκησε στη Νέα Πέραμο τον Μεγαρικό με 2-0 και έπιασε στην κορυφή τον Ηρακλή Ελευσίνας .

Οι Ασπροπυργιώτες που ξεκίνησαν με –2 βαθμούς συνεχίζουν χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια χωρίς μάλιστα

να έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ μετά από οκτώ αγώνες.

Οι Γκαβτζίδης Χ. στο  38’ και Παπαδόπουλος στο 54΄ήταν οι σκόρερς των νικητών που είχαν και δοκάρι στο 29’ με τον Γεωργιάδη .

Διαιτήτευσε ο Σταμάτης.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σάλτας Α., Πάνος, Υφαντής, Φυλακτός, Σάλτας Γ. Σακκάς, Ροδάκογλου( 65’ Χατζόπουλος) Δάλας, Γεωργακής( 85’ Ξεκούκης) , Πιστοφίδης( 75΄Τοπάλης) Δούκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Λ.Σαμσίδης, Χιονίδης Κ., Γιαννακόπουλος, Μπαϊράμοβ, Εραλίδης , Μιχαηλίδης ( 75’ Τσουμπρής) Παπαδόπυλος( 74’ Χιονίδης Ι.) Γεωργιάδης, Γκαβτζίδης Κ. Γκαβτζίδης  Χ., Χιονίδης Γ.( 64’ Μεντικίδης)

 

 

Λαμπερή- Ίκαρος Νεοκτίστων 2-2

Σε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι ο Ίκαρος αν και έχανε 2-0 ισοφάρισε στο 90’ την Λαμπερή σε 2-2. Οι γηπεδούχοι τα έκαναν όλα σε ένα τρίλεπτο «φωτιά». Στο 19’ κέρδισαν πέναλτι(χέρι Ντεγκράν) αλλά ο Τσιρίκης νικήθηκε από τον Κατσαπρίνη που απέκρουσε και στο επόμενο δίλεπτο σημείωσαν δυο γκολ με τους Μηλιώτη 20’ και  Βουκάι 21’.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια μείωσαν με τον Ασλανίδη στο 31’, για να ισοφαρίσουν στο 90’ με τον Παπαντώνη. Στο 91’ αποβλήθηκαν για αλληλοεξύβριση οι Κόντος και Τσεβάς.

Πολύ καλός ο διαιτητής Βάτσιος.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Τζιμούρτος, Παππάς, Τσιρίκης, Λίγδας, Μηλιώτης, Φαρμάκης, Βουκάι(67’ Κόντος), Μαμάκος Α., Τζάνος(87’ Πέτρου), Ζιάκας, Μαμάκος Ι.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Μαρτίδης(79’ Πρίφτης), Βλάχος(42’ παπαντώνης), Ντεγκράν, Ασλανίδης, Καμπόλης, Βράντζας(25’ λ.τρ. Μπετσόλης), Χατζαντωνάκης, Αμπατζής, Ατματσίδης, Τσεβάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply