Connect with us

slideshow

Οι αγώνες κυπέλλου ΕΠΣΠ (Αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ . Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΣ Ποντίων – Πειραϊκός 2-0

 

Στο τέλος ο ΑΣ Ποντίων λύγισε τον Πειραϊκό με 2-0 και προκρίθηκε βάσει της κλήρωσης στην τρίτη  φάση του Κυπέλλου

Στο 77′ ο διαιτητής Ορφανός καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Κυρτίδη. Παράλληλα απέβαλε τον τελευταίο για διαμαρτυρία ( 2η κίτρινη) . Διπλό το κακό για τους φιλοξενούμενους αφού με την εσχάτη των ποινών ο Κουρτίδης άνοιξε το σκορ .

Και ενώ ο Πειραϊκός πίεζε στη συνέχεια για την ισοφάριση στο 90′ ο Ντέρτζιο σε αντεπίθεση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το αγωνιστικό μέρος επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Μπλέραντ που κτύπησε μετά από πτώση στο κεφάλι στο 44′ και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο..

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ:  Παναγιωτόπουλος, Αλούσι( 60′ Καραπετσάνης) Πρωτόπαππας, Ραγκαβάς, Τζίτζηρας, Ευγενίας, Ντέρτζιο, Παπαλαζάρου( 72′ Παπαδόπουλος),  Σταματέλος( 85′ Λυγκώνης) , Κουρτίδης, Παπαλαζάρου .

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Βασιλακάκης, Κυρτίδης, Ρεϊσόπουλος, Μήτσης, Κεσκινίδης, Λέτσας, Σκοπελίτης, Παυλάκος, Παφίλης( 71’λ.Τρ.  Φριτζάλας) Μπλέραντ( 46’λ.Τρ.  Τζέκα) Σπυριδάκης( 29′ Αποστολάκης)

 

ΑΟΑΔ – Ολυμπιακός Κερατσινίου 2-1

 

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων( 93′)  ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου  με γκολ του Μιχαήλ απέκλεισε τον μαχητικό Ολυμπιακό Κερατσινίου ( 2-1) και πέρασε στην τρίτη φάση χωρίς αγώνα

Οι νικητές είχαν ανοίξει το σκορ στο 24′ με τον Μπεκάκο και οι Κερατσινιώτες ισοφάρισαν στο 30′ με τον Δελή.

Άριστη η διαιτησία της Μήτση.

ΑΟΑΔ : Κελεμίδης, Βορδώνης( 26′ λ.Τρ Χατζηβασιλείου) , Πακωνσταντίνου, Ελευθερίου, Θεοδωράτος, Σιμάκος, Λέντι, Σταματίου ( 75′ Δερμάτης) Στέφος, Μπεκάκος,(55′ Μιχαήλ) Ρουσόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.:Δεληπουτουλίδης, Καραγιάννης, Δελής, Λάζος( 61′ Καλλίμαχος) , Γουλουμής, Πολίτης, Στελάτος, Κουρκούλης ( 42′ λ.Τρ Μπουγατσιάς) Πατσάκης, Βαμβακάρης, Μουρελάτος( 40′ λ.Τρ. Λιγνός)

Νέο Ικόνιο – Πανφαληρικός 1-2

 

Νικηφόρα πέρασε από το Πέραμα ο Πανφαληρικός όπου απέκλεισε με 2-1 το Νέο Ικόνιο  και θα βρει μπροστά του τον νικητή του σημερινού αγώνα Πυθαγόρα – Πανιώνιου Κερατσινίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το   χθεσινό παιχνίδι  στιγματίστηκε από τέσσερις αποβολές.

Οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν την πρόκριση από το α’ μέρος όπου σημείωσαν και τα δυο τέρματα τους με τους Δαμίγο ( πέναλτι) 20′, Δαγκλή 32′.

Μείωσε στο  58’ο  Λιόσης που αποβλήθηκε  στο 65′ για δυνατό μαρκάρισμα.

Στο 81′ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε για εξύβριση του διαιτητή  ο Α. Κοντραφούρης που είχε γίνει αλλαγή στο 67′  και βρισκόταν στον πάγκο.

Στο 89′ αποβλήθηκαν οι Χατζηβασιλείου και Σιάνος που αντάλλαξαν ύβρεις..

Από τον διαιτητή Πουλόπουλο έχει σοβαρά παράπονα ο Πανφαληρικός.

ΝΈΟ ΙΚΟΝΙΟ : Λιοκουκουδάκης, Μπουζάλης( 46′ Χατζηπέτρος) Παπασταθόπουλος,( 46′ Δαμαλίδης) Χάλαρης, Νικολάου, Λιόσης, Χονδρουδάκης Γ.,Σαλάτας, Σιάνος, Χονδρουδάκης Π., Σπετσιώτης( 77′ Ρηγούτσος)

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χατζησταύρου, Γενιτσαρίδης , Δαγκλής, Παπαϊωάννου, Κοντραφούρης Η., Γουνελάς(59′  Μαυρέλης) , Χατζηβασιλείου, Κοντραφούρης Α.( 67′ Μαυρίκος) , Τσαλατσάνης, Δαμίγος, Ξίγκος .

Ένωση Καμινίων- Φίλαθλοι 3-2

Με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Μπουρδήμο η Ένωση Καμινίων λύγισε με 3-2 τους ανέτοιμους Φιλάθλους και προκρίθηκε στη Β’ Φάση του Κυπέλλου «Γ. Ξηράκης», όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΑΟ Καραβά και Αστέρα Κερατσινίου που παίζουν σήμερα.

Ο έμπειρος επιθετικός Μπουρδήμο ισοφάρισε στο 24′ σε 1-1 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ έδωσε και δύο ασίστ που αξιοποίησαν οι  Δ. Πληβούρης(71′) και Λούπος(82′).

Οι Φίλαθλοι, που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους εδώ και πέντε μέρες, είχαν ανοίξει το σκορ με τον Βαζαίο(11′) και είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Παπακωνσταντίνου(70′). Επίσης είχαν  και δοκάρι με τον Τσέλα(74′).

Άψογος ο διαιτητής Αναστασίου.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Μπαρλαγιάννης, Γιώτης(67′ Λούπος), Μπαρμπάτης(78′ Μπόχτης), Γαλάνης, Χαραλάμπους Π., Λεβαντής, Χαραλάμπους Γ., Γεροντής(63′ Παναγιώτου), Πληβούρης Γ., Πληβούρης Δ., Μπουρδήμο.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Καλτσάς Κ., Λαυκιώτης, Καλτσάς Α., Κελίτσι(82′ Αλευριάδης), Καστρίτης, Μπουρίκος, Κόκας, Παπακίτσος(80′ Ιωάννου), Παπακωνσταντίνου(72′ Γεωργόπουλος), Τσέλα, Βαζαίος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply