Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκίνησε η αναγέννηση της ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Πέρυσι η ΑΕ Νίκαια δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας λόγω διοικητικής αδυναμίας. Φέτος επανήλθε ,στη Β’ . Με νέα ηγεσία το ζεύγος Μωυσιάδη. Πρόεδρος η Ίριδα και προπονητής ο Γιάννης. Στην εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων του συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Ιωνίας 82  και οι δυο μίλησαν για αναγέννηση της ομάδας ,ζητώντας την ηθική υποστήριξη του κόσμου και όχι την υλική .

«Χρέος μας είναι να γεμίσουμε και πάλι το γήπεδο , όπως τον παλιό καιρό» τόνισε στην ομιλία της η πρόεδρος Ίριδα Μωυσιάδη καταχειροκροτούμενη.

*Αρκετοί ήταν οι επίσημοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση . Ήταν εκεί ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης ο πρώην υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης , οι βουλευτές της Ν.Δ Τάσος Νεράντζης , Γιάννης Τραγάκης και  του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης , ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νίκαιας Σπύρος Νικολάκης.

Την ΕΠΣΠ εκπροσώπησαν οι Στέλιος Μπρατσόλης , Κώστας Βράκας, Βασίλης Βασιλόπουλος και Κώστας Χολέβας .

Ήταν επίσης εκεί εκπρόσωποι σωματείων όπως ο Ι. Παπαϊωάννου ( Δόξα Πειραιά) , Λουκάς Κανδύλης( Παννεαπολικός) , Αποστόλης Μαρούλης( ΑΕ Χαλκηδόνα), Σόλων Νουρτζανιάν ( Αρμενική) , οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μπέσης και Τάκης Καλούδης,ο  πρώην   προπονητής του συλλόγου και νυν της Δόξας Δημήτρης Ματθαιόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας Παύλος Αρμάος κ.α.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply