Connect with us

slideshow

Νέοι Ευγενείας-Φαληρικός: Για μια θέση στον … ήλιο της Α΄ Κατηγορίας!

Published

on

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στον Κορυδαλλό. Στις 16:30 οι Νέοι Ευγενείας και ο Φαληρικός διεκδικούν μια θέση στην Α΄ Κατηγορία και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να το επιτύχουν. Το σημερινό μπαράζ θα διευθύνει ο αξιολογημένος διαιτητής Β΄ Εθνικής Κώστας Καρυοφύλλης, με βοηθούς τους Αντώνη Σινιοράλη και Αργύρη Κουρομιχελάκη και τέταρτο τον Βασίλη Σακκά. Παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν οι έμπειροι Βασίλης Προβατάς και Χρύσανθος Τρύφωνας.

Πανέοιμες οι δύο ομάδες

Χωρίς τους Ζεππάτο και Παναγάκο, που είναι τραυματίες, θα παραταχθούν οι Νέοι Ευγενείας στο σημερινό μπαράζ. Αισιόδοξος ο τεχνικός του συλλόγου Βαγγέλης Ρέντζος, δήλωσε: «Μετά το σοκ που υποστήκαμε όλοι από τον χαμό του Στάθη Σωτηρόπουλου σιγά σιγά βρίσκουμε τη δύναμη να το ξεπεράσουμε. Είμαστε πανέτοιμοι και πάμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α΄ Πειραιά. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να μας συμπαρασταθεί στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Χαιρετίζουμε το φιλικό σωματείο του Φαληρικού, ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας νικήσει».

Μόνο ο Μανωλίτσης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, θα απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Πάρη Σταμπουλίδη, ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση και με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το 7-0 επί του Δία. Το παιχνίδι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Οι Νέοι Ευγενείας,με τους οποίους είμαστε αντίπαλοι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολλή καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

aok falirou falirikos6

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply