Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Νέα “βόμβα” με Μακρίδη στην Δοξα Βύρωνος

Published

on

Μπορεί η Δόξα τα προηγουμενα χρόνια να πρωταγωνιστούμε ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της ανόδου, πλην της περιόδου όπου στον προεδρικό θώκο βρίσκονταν η διοίκηση Τζαβέλλα.

Από τη στιγμή ωστόσο που ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου τα αδέρφια Μελά, η ‘κυανη θεα’ δείχνει ότι είναι έτοιμη να ζήσει στιγμές ανάλογες του παρελθόντας κάνοντας όλο το Βύρωνα περήφανο για την αγαπημένη του ομάδα.
Ο ίδιος ο πρόεδρος είχε τονίσει αμέσως μετά τη μεταγραφή του Τάντιτς ότι οι μεταγραφικές κινήσεις δεν είχαν ολοκληρωθεί και απ’ ότι φαίνεται αυτό ήταν η αλήθεια αφού ο γνωστός επιχειρηματίας κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.
Συγκεκριμένα μετά από προσωπικές ενέργειες κατάφερε να ντύσει στα κυανόλευκα έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Β’ και Γ’ Εθνικής τα τελευτάια χρόνια ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του Φωστήρα στη διαδρομή προς τα Play off της Football League πριν από μερικά χρόνια.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό, Στέλιο Μακρίδη ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Δόξα Βύρωνος αποτελώντας τον επόμενο… κανονιοβολισμό από πλευράς διοίκησης.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά με την οποία διέγραψε αρκετά καλή σεζόν ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες όπως η Κέρκυρα και ο ΟΦΗ πλην του “Φόνεα”.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα της Δόξας έχει περάσει από Σούρμενα και Χαραυγιακό και με τις ικανότητες του είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει την ομάδα.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να δώσει το παρών την Κυριακή στο στάδιο του Βύρωνα και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη.

Γνωρίζουμε ότι η δύναμη των ομάδων είναι ο κόσμος και με δεδομένο ότι πάντα ο κόσμος στήριζε τη Δόξα, επιθυμούμε το ίδιο να γίνει και φέτος.