Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: «Ο Ανασόπουλος ψήφισε λευκό»

Ti δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Στέλιος Μπρατσόλης σχετικά με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί από τον οικονομικό Εισαγελλέα κ. Αθανασίου σε βάρος 27 στελεχών της ΕΠΟ , αναμεσά τους και του τότε αντιπροέδρου της ομοσπονδίας και εκπροσόπου της ΕΠΣΠ κ. Ανασόπουλου.

Published

on

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τις διώξεις που αφορούν την υπόθεση της κάρτας υγείας προχώρησε ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης,και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή ή μη που είχε ο Νίκος Ανασόπουλος. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η άποψη που αμετακίνητα καταθέταμε ως αντιπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Π σε όλες στις Γ.Σ. της ΕΠΟ και εγώ, ως εκπρόσωπος και πρόεδρος της αλλά και ο Νίκος Ανασόπουλος ως Πρόεδρος της Ένωσής μας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ήταν: και ΦΥΣΙΚΑ να ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ με την προϋπόθεση το ΟΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣνα μην ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ τις ΕΝΩΣΕΙΣ και τις ΟΜΑΔΕΣ, αλλά να καλυφθεί από την Πολιτεία ,το Αρμόδιο Υπουργείο Υγείας ή να καλυφθεί από Χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε. (…)

Σας ενημερώνω δε επιπλέον ως και τους αναγνώστες ότι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Δ.Σ. της ΕΠΟ: 11 της 27/5/2005 (και στο θέμα 2 Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή – Πρόταση Συνεργασίας) ο εκπρόσωπος του Ποδοσφαιρικού Πειραιά κ. Νίκος Ανασόπουλος, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ με το ΘΕΜΑ – που εισήχθη στην συνεδρίαση: ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ».

Εμείς από την πλευρά μας αναγνωρίζουμε ότι όχι μόνο για τον κ. Ανασόπουλο αλλά και για άλλα μέλη που διώκονται φαίνεται μέσω των πρακτικών ότι δεν είχαν καμία ουσιαστική συμμετοχή στην περίφημη υπόθεση. Για αυτόν τον λόγο, ευχόμαστε η Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να λάμψει η αλήθεια και τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται πραγματικά. Όμως η δίωξη είναι δικαστική απόφαση και αίρεται μόνο με απαλλακτικό βούλευμα του συμβουλίου εφετών

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply