Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Άστοχη η απόφαση της ΕΠΟ

Published

on

Την απόφαση με την οποία η ΈΠΟ όρισε την συμμετοχή των ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά στον ίδιο όμιλο με αυτές της ΕΠΣΑ σχολίασε ο πρόεδρος της ένωσης του Πειραιά Στέλιος Μπρατόλης. Αναλυτικά αναφέρει:

* Δυστυχώς !

* Αυτή τη – για δεύτερη συνεχόμενη χρονια – Αστοχη απόφαση της ΕΠΟ – που Αφορά στη Διαμόρφωση των ομίλων των Ενωσεων για τα Μπαράζ ανοδου στη Νεα Γ ‘ Εθνικη που ορίζει και Παλι στον ένατο Ομιλο τις 4 ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά

* ΟΜΟΛΟΓΩ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !

* Μειοψήφησα στη συνεδρίαση τηs Επιτροπής που Εισηγήθηκε την ανωτέρω Πρόταση στο ΔΣ τηs ΕΠΟ και κατέθεσα Επιχειρηματολογημενα ως Αντιπρόταση : την κλήρωση των ομάδων του ενάτου και του ενδεκάτου ομίλου (6 ομάδες της Αττικής συν τιs 2 των Δωδεκανήσων-Κορινθίας) και ” ο,τι Προκύψει από την Κλήρωση ” ! ..

* Ομωs ούτε αυτό έγινε αποδεκτό απο το ΔΣ της ΕΠΟ , παρά μόνο από τον Εκπρόσωπο του Πειραιά κ. Νίκο Ανασόπουλο, τον οποίο Ευχαριστώ για τη Βοήθεια και ‘ Μάχη ‘ που δώσαμε μαζί για την υλοποίηση αυτης τηs Ποδοσφαιρικά λογικήs Πρότασης.

* Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα Περισσότερο , σεβόμενο  ολεs τιs Ενωσειs και τιs ομάδες τους , για να μην οξύνω την προσεχή διεξαγωγή των αγώνων Μπαράζ .

* Εύχομαι σε όλα τα Σωματεία που θα διαγωνισθούν , ΗΡΕΜΙΑ και Αθλητική Αγωνιστική Επιτυχία στους στόχους τους.

* Θα συνεχίσω να Παλεύω και να καταθέτω με τη συμμετοχή μου στην Επιτροπή της ΕΠΟ ο,τι κρίνω Επαρκές και αναγκαίο για την Νεα Γ’ Εθνικη με ισορροπία , ισοτιμία και ποδοσφαιρικό ορθολογισμό , υπέρ όλων των Ενώσεων και των Σωματείων τους – μη ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ από αυτό το Δικαίωμα .

 

Στέλιος Μπρατσόλης

 

 Προεδρος ΕΠΣΠ & Αναπληρωτης Προεδρος Επιτροπης Δ’ Εθνικης ΕΠΟ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply