Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μουστόγιαννης-Δάρρας στην Τριγλία Ραφήνας

Published

on

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Χρήσου Μουστόγιαννη και Αλέξανδρου Δάρρα στην μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και τους εύχεται μία καλή και ποιοτική ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο γεννημένος στις 01/03/1983 Χρήστος Μουστόγιαννης αγωνίζεται ως δεξιός μέσος και επιθετικός μέσος. Έχει πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στο Αιγάλω, Αχαρναϊκό, Κέρκυρα, Αιολικό, Γλυφάδα, Φωστήρα, ενώ στην φερτινή αγωνιστική χρονιά πανηγύρισε με τον Παλληνιακό την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία΄.

Ο γεννημένος στις 22/12/1987 Αλέξανδρος Δάρρας αποτελεί παλιό γνώριμο της Τριγλίας Ραφήνας, καθώς αγωνίσθηκε με τα κιτρινόμαυρα χρώματα την περίοδο 2015-2016, όταν η ομάδα μας τερμάτισε τρίτη στην Γ΄ Εθνική. Προέρχεται από τι ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων ατον Αιολικό, Κορωπί, Εθνικό Αστέρα, ΑΟΤ Αλίμου, Ιωνικό και Αιγάλεω.

Οι μεταγραφικές κινήσεις για την ισχυροποίηση της ομάδας μας δεν τελείωσαν και σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δυνατές μεταγραφές.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου