Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Μοσχάτο- Περαμαϊκός 6-4

Σε αγώνα παλαιμάχων

Published

on

Πολλά και θεαματικά γκολ, εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Περαμαϊκού με 6-4. Κάπως έτσι άρχισε και τελείωσε ο 4ος αγώνας της προημιτελικής φάσης του φετινού κυπέλλου της Ένωσης Συνδέσμων του Πειραιά.Από την άλλη πλευρά το γηπεδούχο Μοσχάτο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο επιθετικό κρεσέντο της ομάδος από την ναυπηγική πόλη. Για τον νικητή ο Νίκος Πετρόπουλος από τους σπουδαίους στράϊκερ και παλαιότερα σαν ενεργό μέλος και τώρα σαν βετεράνος δεν έχει ξεχάσει την αποτελεσματικότητα του. Όντως υπήρξε ένας μεγάλος γκολτζής των Πειραϊκών γηπέδων. Βεβαίως σε αυτό το ματς έλαμψε και η ευστοχία του Καρουσάκη για την ομάδα του Μοσχάτου . Πέτυχε χατ τρικ Και βέβαια ο σκόρερ του Περαμαϊκού είναι στα υπόψη της Ένωσης για τιμητική διάκριση όσο αφορά την διεξαγωγή του κυπέλλου για την περίοδο 2011 – 2012. Να αναφέρουμε επίσης ότι στον Περαμαϊκό σκόρερ ήταν ακόμη ο εκπρόσωπός του στην Ένωση αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας και ο αδελφός του Νικόλα Πετρόπουλου με 2 ακόμη γκολ. Επίσης στο Μοσχάτο το 4ο γκολ πέτυχε ο Πετρίδης. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ρέφερι ήταν ο Μιχαηλίδης και βοηθοί του ο Αλατζάκης με τον Τσουκαρά, ενώ στις δύο ομάδες έπαιξαν οι παρακάτω παίκτες:.

 

ΜΟΣΧΑΤΟ: Καραβούλης, Τσιχλιώτης, Σελίμης, Κάτσικας, Κυριακίδης, Χρονόπουλος, Κουμαριάς, Πετρίδης, Βούζαλης, Καρουσάκης, Θάνος, Δοντάς, Κεντέρογλου, Καπετάνης, Κυργέτσος, Θεοδωράκης, Κοριξενίδης, Δραγάτης.

 

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Λαμπρινίδης, Δημόπουλος, Πατεράκης, Ιορδανίδης, Αντωνίου, Κουτσολιάκος, Καρατζάκης, Δακουτρός, Ν. Πετρόπουλος, Μπάκας Στ.&Θ, Φούσκας, Κουτής, Παπαστεφάνου, Μιχαλάτος, Γιαβρής, Διονυσόπουλος, Πετρόπουλος Α.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

 

Οι εκπρόσωποι των ομάδων που ανήκουν στην Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων του Πειραιά πρέπει να είναι την Πέμπτη στις 17:30 στα γραφεία της στου Ρέντη απαραιτήτως. Όποια ομάδα έχει πρόβλημα , θα πρέπει να στείλει άλλο εκπρόσωπό της. Θα γίνει και η κλήρωση της ημιτελικής φάσης. Επίσης θα πρέπει να προσκομίσει απαραιτήτως το ιστορικό ίδρυσης του συνδέσμου όπως και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο για να δοθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply