Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο Βύρωνα

Published

on

 Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Βύρωνος και τους Αγίους Αναργύρους με τις δυο ομάδες να μένουν στο άσφαιρο 0-0. Κερδισμένη από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι η Ένωση αφού έφτασε στους 33 βαθμούς και ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή. Αντίθετα, η Δόξα έφτασε τους 31 πόντους και θα κληθεί σε ένα από τα επόμενα ματς να σφραγρίσει την παραμονή της. Στο α’ μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να προηγηθούν στο 70′ όμως η μπάλα σε προσπάθεια του Κοσκινα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τουμάσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μουκέα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λάκης Σμυρνής) Μουκέας, Καλύβας (80′ λ.τρ Στρατής), Βουτάς, Τζανετής, Γκουντελίτσας, Σκούρας, Ζάκας (46′ Μπεκατώρος (48′ λ.τρ. Κρυεμάδι)), Καραμπίνης, Βασιλόγιαννης, Λεβέντης, Λέσι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ανδρέας Ματζούνης) Σαράντης, Βυζανιάρης, Κοκότης, Μυστρίδης, Κοσκινάς, Βάσλαμος, Καλογριάς, Σερδενές, Γκούρι (46′ Τουμάσης), Στραβοκέφαλος, Δημαράς (70′ Γκίκας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply