Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη για τη ‘Μπάρτσα’

Published

on

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος επικράτησε του πρωτοπόρου και ουσιαστικά πρωταθλητή 1ου ομίλου Ηρακλείου με 2-1. Η ‘Μπάρτσα’ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η ομάδα των βορείων προαστίων παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο το οποίο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες που έχει για παραμονή. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, όμως ο σύλλογος του Μπραχαμίου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ χάρις σε τέρμα του Κυριάκη στο 16′. Στο 26′ ο Χισο έκανε το 1-1, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 30′ ο Καρζής έκανε το 2-1. Στο 60′ το Ηράκλειο έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως η προσπάθεια του Χίσο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ρουμπή.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ρουμπής, Φοιρός (46′ Κοκλίδης), Πετράκης, Κυριάκης, Αδαμίδης, Δημάκης, Μανιάτης, Σινοβάρφι, Καρζής (90′ Ψαράς), Νούλας, Σαμοθράκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μπακόλας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Πετρίτσης, Ψαρρής (46′ Σαμαράς), Σπανός, Πατσαρούχας (46′ Λαζανάς), Ρουμελιώτης (46′ Αλεξίου), Μητροφάνης, Χίσο, Λαναράς.

foto sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply