Connect with us

6ος Όμιλος

Μαρωνίτης: “Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε”

Published

on

Μεγάλη νίκη πήρε η ομάδα του Ιωνικού στον προχθεσινό αγώνα με αντίπαλο το Κερατσίνι. Η χρονική στιγμή ήταν κoμβική  για εμάς και η νίκη ένα στοίχημα που βάλαμε με τον εαυτό μας και το κερδίσαμε. Το σκορ άνοιξε ο Ζαγοριανός στο 16′ ύστερα από σέντρα του Δημακάκου, ενώ η σφράγιση του αποτελέσματος ήρθε στο 83′ με πλασέ του Μπάτσι.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής μας Νίκος Μαρωνίτης δήλωσε:
«Η νίκη στο ματς με το Κερατσίνι ήταν μονόδρομος για εμάς. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα μας φανούν χρήσιμοι στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει όμως ν’ αφήσουμε γρήγορα πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με τη Ρόδο καθώς ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα πάνω σε αυτό, για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται την ερχόμενη Κυριακή. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.»

Ο Ιωνικός, μαζί με τον κόσμο του που τον στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα, απέδειξε πως έχει ψυχή, έχει δυνάμεις, έχει πάθος και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενωμένοι θα προχωράμε δυναμικά και δεν μας φοβίζει τίποτα.