Connect with us

stoplekto

Μαντούκας ο νέος τεχνικός στον ΑΟ Μελισσίων

Published

on

Ο ΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαντούκα ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΑΟΜ Κωνσταντίνος Ρούσσος συναντήθηκε χθες με τον 45χρονο προπονητή και επισφράγισε την συμφωνία μαζί του με γνώμονα το έργο στις ομάδες που εργάστηκε αλλά και τη φιλοσοφία του που συμβαδίζει απόλυτα με τους στόχους μας.

«Για μένα η πρόταση που δέχθηκα ήταν μια πρόκληση. Ο ΑΟ Μελισσίων είναι μια παραδοσιακή ομάδα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και ήταν εύκολο να πω το «ναι» γνωρίζοντας τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ αλλά και το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο. Θέλω κι εγώ με την σειρά του να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να προσφέρω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Μαντούκας.

Ο νέος προπονητής του ΑΟΜ έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα και στον Ιάλυσο Ρόδου σε επαγγελματικό επίπεδο. Ως προπονητής έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο σε επίπεδο υποδομών. Πέρσι εργάστηκε στον ΑΟ Κρυονερίου με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ και έφθασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Φέτος ξεκίνησε στον ΑΟ Κρυονερίου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ και αποχώρησε πριν από λίγο καιρό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply