Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μάγκικο διπλό για Ιάσονα στην Ηλιούπολη

Published

on

Σπουδαία νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Ιάσονας στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον Χαραυγιακό και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ πρώτοι στο 29′ με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Παύλου Μπίτιλη αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Τσάτσα με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε και διαμόρφωσε το 1-1 του πρώτου μέρους. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ολική ανατροπή με σουτ του Δημήτρη Μανδαμαδιώτη στο 47′ και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ υπέρ τους παρά την πίεση των ”νερατζούρι” μέχρι το τέλος.

Έτσι οι κυανόλευκοι ανέβηκαν δωδέκατοι με 17 βαθμούς και άφησαν πίσω τους Ελπίδα και Πεύκη στη μάχη της παραμονής. Αντίθετα, ο σύλλογος από την Ηλιούπολη μάλλον είχε το μυαλό του στο πρώτο παιχνίδι για τους τέσσερις του Κυπέλλου με αντίπαλο το Ηράκλειο τη Τετάρτη και έμεινε στους 35 πόντους μετά τη νέα απώλεια.

Χαραυγιακός (Π.Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης, Τουγουντζόγλου, Κουλουρίδης (46′ Γκίκας), Μπιρμπίλης, Σκούρας, Ντακόβ, Στασινόπουλος, Ζήσης (87′ Κατσούλας), Μπίτιλης, Κατσαμπάνης (86′ Καμζέλης).

Ιάσονας (Ν.Φούσκας): Μητρούσης, Βασιλάκος Β., Καψιόχας (63′ Φακίνος), Μπαλαρής, Βασιλάκος Η., Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης (75′ Παπαμιχαήλ), Γεγές (90′ Ροδόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Τσάτσα, Ξενάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply