Connect with us

stoplekto

Λαμπερή:«Δεν απαιτούμε τον σεβασμό σας κύριοι, τον δικαιούμαστε!»

Published

on

Μακροσκελή ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση της Λαμπερής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. της Λαμπερής Ελευσίνας θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για όλες τις διαιτησίες μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

«Δεν απαιτούμε τον σεβασμό σας κύριοι, τον δικαιούμαστε!»

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η ομάδα μας είναι πλέον φαινόμενο και μια επαναλαμβανόμενη πράξη που συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Η ανοχή στο υπερβολικά σκληρό παιχνίδι και οι λανθασμένες αποφάσεις τους ξεχειλίζουν το ποτήρι μας.

Το τελευταίο περιστατικό με αντίπαλο τον Εθνικό Πανοράματος την 7/1/2018 αγγίζει το άκρον άωτον της δικής μας ανοχής, όπου στο 4ο ακυρωθέν γκολ μέχρι το τώρα, δόθηκε «offside» σε παίκτη που ακολουθούσε…

Περιττό να πούμε ότι τα σκληρά μαρκαρίσματα ξεπέρασαν για μια φορά ακόμη τα όρια του αθλήματος του ποδοσφαίρου με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας ΟΣΜΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ εντός μικρής περιοχής, ο οποίος αφού δέχτηκε τάκλιν στον ΜΗΡΟ!!!!, με τα δύο πόδια του αντιπάλου να μπλέκονται στην συνέχεια με τα δικά του πόδια, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για υποκριτική συμπεριφορά!!

Να προσθέσουμε, την απόκρουση με την παλάμη του κεντρικού αμυντικού των αντιπάλων μας εντός μεγάλης περιοχής, με τους διαιτητές του αγώνα να ισχυρίζονται περιορισμένη ορατότητα της φάσης.

 

Η οργή που μας κατακλύζει δεν αφορά το ανθρώπινο λάθος ενός ερασιτέχνη διαιτητή. Η οργή μας στρέφεται προς την καταφανέστατη έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογό μας. Γιατί κύριοι;

Η ομάδα μας απαρτίζεται από αγνούς ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και μόνο τους σκοπό έχουν την κοινωφελή προσφορά.

Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ.

Πολλά χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε για την βελτίωση του αθλήματος μέσο της αυτής συμπεριφορά, αλλά σχεδόν πάντα το πληρώνουμε. Διεκδικούμε τους στόχους μας ΜΟΝΟ μέσα από την αγωνιστική μας απόδοση. Αν δεν αρκεί έχει καλώς, έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε τα λάθη μας χωρίς να αναζητήσουμε δικαιολογίες. Η  αλλοίωση του αποτελέσματος όμως και η στέρηση της δυνατότητας να διεκδικήσουμε εκείνα που μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν είναι κανενός δικαίωμα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Έμπνευσή μας και κύριος εκφραστείς των προσπαθειών μας, ο Πρόεδρος μας, ένας άνθρωπος αγωνιστής, ένας μαχητής της καθημερινότητας, ένας αφανής ήρωας που δεν παραδόθηκε ποτέ, ακόμη και όταν η αρρώστια του τον κατέβαλε.

Κύριε Λάσκο Μελέτη, καταβάλουμε τα μέγιστα να συνεχίσουμε το όραμά σου και με τρόπο ανιδιοτελή να τοποθετήσουμε το δικό μας λιθαράκι στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό ωθώντας στην ποδοσφαιρική αγκαλιά μας όσα περισσότερα παιδιά της περιοχής το επιθυμούν. Διδάσκουμε την ευγενή άμιλλα και εγκαθιδρύουμε μια αθλητική κουλτούρα για την δια βίου ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, αλλά και την ενίσχυση της ολική έννοιας της υγείας.

Δεν τα παρατάμε ποτέ και με πίστη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό καλούμε όλους τους αγνούς συνανθρώπους μας να σταθούν αρωγοί, αφήνοντας στο περιθώριο παρωχημένες αντιλήψεις που διατήρησαν όλες αυτές τις σαθρές νοοτροπίες που φθάνουν έως και σήμερα.

«Δεν απαιτούμε τον σεβασμό κύριοι, τον δικαιούμαστε!»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply