Connect with us

slideshow

Καλύτερες επιθέσεις- χειρότερες άμυνες στον Πειραιά

Όλα τα στοιχεία σε Α και Β ΕΠΣΠ

Published

on

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -Α ΟΜΙΛΟΣ:

Την καλύτερη επίθεση στον πρώτο όμιλο μέχρι στιγμής  διαθέτει το Μοσχάτο που έχει πετύχει 20 τέρματα και ακολουθεί ο Αετός Κορυδαλλού με 18 γκολ. Τρίτος όπως και στην κατάταξη της βαθμολογίας είναι ο Ίκαρος Καλλιθέας με 13 γκολ.

Τη χειρότερη επίθεση στον πρώτο όμιλο διαθέτουν η Ολυμπιάδα Κερατσινίου, η Ελλάς Ποντίων και ο Μαύρος Αετός με μόλις τρία τέρματα.

Η καλύτερη αμυντική γραμμή ανήκει στην Ελλάδα Ποντίων που έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Ακολουθούν οι πρωτοπόροι Μοσχάτο και Αετός Κορυδαλλού με τέσσερα τέρματα παθητικό.

«Τρύπια» είναι η άμυνα του Μαύρου Αετού που έχει δεχτεί 18 γκολ αλλά και του Φοίνικα Αγίας Σοφίας που έχει δεχτεί 17 τέρματα.

Β ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ερμής Κορυδαλλού έχει την πιο παραγωγική επίθεση με 20 τέρματα και ακολουθούν ο Εθνικός με 18 και ΑΕ Σαλαμίνας με 13 γκολ.

Δύσκολα βλέπουν δίχτυα οι επιθετικοί του Αίαντα Σαλαμίνας με μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό και του Πανιώνιου Κερατσινίου με τρία.

Την πιο σφιχτή άμυνα του ομίλου έχει η ΑΕ Σαλαμίνας που έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα και ακολουθούν Εθνικός , Νέοι Δραπετσώνας και ΑΕ Νίκαια με τέσσερα τέρματα παθητικό.

«Ναυάγιο» στην αμυντική γραμμή έχουν Αίας Σαλαμίνας και Αχιλλέας Κορυδαλλού με 15 τέρματα παθητικό.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- Α ΟΜΙΛΟΣ

Ο ΑΟ Πειραιάς με 19 τέρματα έχει την πιο παραγωγική επίθεση και ο ΑΣ Δραπετσώνας με μόλις δύο γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα στον πρώτο όμιλο.

Τη χειρότερη επίθεση έχουν η Κύπρος Κορυδαλλού και ο ΑΟ Καραβάς με μόλις δύο γκολ ενεργητικό και την χειρότερη άμυνα έχει το Χατζηκυριάκειο με παθητικό 14 τέρματα.

Β ΟΜΙΛΟΣ

Στον δεύτερο όμιλο την καλύτερη επίθεση έχει ο ΑΟ Κορυδαλλού με 18 γκολ και ακολουθεί η Αμφιάλη με 16.

Την καλύτερη άμυνα έχει ο Προφήτης Ηλίας που έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του μόλις τρεις φορές.

Την χειρότερη επίθεση έχει ο Δίας Κορυδαλλού με μόλις δύο γκολ ενώ έχει και την χειρότερη άμυνα με 21 τέρματα παθητικό, δικαιολογώντας απόλυτα τη θέση του ουραγού της βαθμολογίας.

Επιμέλεια: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply