Connect with us

stoplekto

Καλό ταξίδι Τάκη Μιχαλέτο!

Published

on

«Έφυγε»  από την ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Τάκης Μιχαλέτος, τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος, και επί σειρά ετών  στέλεχος της Χαλκηδόνας , όταν αυτή μεγαλούργησε στον Πειραιά αλλά και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα  ενώ ήταν στενός συνεργάτης της οικογένειας  Σπανού.

Ο Τάκης ήταν ένας ακούραστος εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, υπεύθυνος των ακαδημιών της Χαλκηδώνας και στη  συνέχεια τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και Υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Η κηδεία του Τάκη Μιχαλέτου έγινε χθες το απόγευμα στο Νεκροταφείο Καλλιθέας .

Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκηδόνα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Τάκη Μιχαλέτου ο οποίος υπηρέτησε τον σύλλογο για 35 χρόνια τόσο σαν παίκτης ,όσο  και σαν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ακαδημιών .

*Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει την θλίψη της όπως και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της στην οικογένεια Μιχαλέτου ενώ έστειλε και  επίσημη επιστολή στη διοίκηση της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών

*Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Φαληρικού ΣΦΝ εκφράζουν τα θερμά  τους συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Ατρομήτου και τους οικείους του Τάκη Μιχαλέτου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply