Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

 Καλό ξεκίνημα ο Σκορπιός Φυλής

Published

on

Με το δεξί μπήκε η ποδοσφαιρική χρονιά στον Σκορπιό Φυλής, καθώς λύγισε στην πρεμιέρα τη νεοσύστατη Δύναμη Ασπροπύργου με 2-0.  «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», δήλωσε στη στήλη ο προπονητής του Σκορπιού Παναγιώτης Λουμάκης και προσέθεσε: « Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τον περσινό βασικό κορμό και κάναμε ουσιαστικές προσθήκες που θα μας βοηθήσουν».

Κανονικά αγωνίστηκα στο ματς με τη Δύναμη και οι νέες μεταγραφές του συλλόγου Σουλιώτης, Μπελάλης, Κίτσας και Κιουτουκτσής.

Παράλληλα η διοίκηση πραγματοποίησε ακόμα δυο σημαντικές κινήσεις, καθώς απέκτησε τους επιθετικούς Παναγιώτη Νησίδη(Λέων) και Παναγιώτη Χατζηγιάννη(ΑΕ Ζεφυρίου. Και οι δυο θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ισχυρό Αίαντα Παραλίας.

  • Η διοίκηση του Σκορπιού Φυλής και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Σύρος μέσω της στήλης θέλουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους της Δύναμης Ασπροπύργου για την άψογη φιλοξενία, ενώ παράλληλα συγχαίρουν και το διαιτητικό τρίο του αγώνα Χρέλια, Μπούρδο, Μηλιώνη.