Connect with us

4ος Όμιλος

Καλοπήτας: “Να πορευτούμε ενωμένοι!”

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Ηλίας Καλοπήτας, ως προπονητής του Ιωνικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο ταλαντούχος τεχνικός με λίγα λόγια, διατήρησε χαμηλό προφίλ, ενδεικτικό του χαρακτήρα του, και ευχαρίστησε την Διοικούσα Επιτροπή ευχόμενος παράλληλα για την δύσκολη χρονιά που ξεκινά.

“Θέλω να ευχαριστήσω την Διοικούσα Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να αναλάβω την καθοδήγηση του συλλόγου. Δεν έχω να πω μεγάλα λόγια, σίγουρα εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι σε όλη την ομάδα να έχει υγεία και όλοι μαζί, Διοίκηση, παίκτες, κόσμος να πορευτούμε ενωμένοι! ”

Εξάλλου, συμπληρώθηκε και το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Ηλία Καλοπήτα την αγωνιστική σεζόν 2016-17, κι αυτό αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους στον χώρο, με εξαιρετική γνώση στο αντικείμενό τους.
Αναλυτικά:
– Κωνσταντινίδης Κυριάκος – Βοηθός Προπονητή, Αναλυτής
– Χατζηπέτρος Γιάννης – Γυμναστής
– Παναγιωτόπουλος Αντώνης – Προπονητής Τερματοφυλάκων
* Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος είχε διατελέσει βασικός τερματοφύλακας στον Ιωνικό στην Football League την σεζόν 2010 – 2011 όντας συμπαίκτης με τους Σιστόν, Ντε Φαρία, Άλβες κλπ.