Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε σε δύο λεπτά η Αγία Ελεούσα

Published

on

Δεύτερη σερί νίκη για την Αγία Ελεούσα που επικράτησε εντός έδρας 3-1 του Α.Ο. Περιστερίου και κλείδωσε την υπόθεση παραμονή και μαθηματικά. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 1-0 υπέρ των κυανόλευκων που έδειξαν να θέλουν παραπάνω την νίκη. Στο 35′ ο Κακαβάς με πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ αλλά στο 53′ ο Ηλιάδης με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και μάλλον καπάρωσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον πρώτο όμιλο. Όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά πήραν τη νίκη. Αρχικά στο 57′ ο Καλογερής πέτυχε το 2-1 και στο 59′ ο Ρούσσος με ωραία ατομική προσπάθεια σφράγισε το τελικό 3-1. Έτσι η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη ανέβηκε πέμπτη με 47 βαθμούς ενώ το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου παρέμεινε δεύτερο με 49 πόντους.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Σταυρόγλου, Γιαννουγλίδης.

Αγ.Ελεούσα (Λευτέρης Αλεξάκης): Ζούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλακάς, Μιχελής Κ., Μιχελής Β., Κακαβάς (69′ Ζιάι), Χρυσούλης, Καλογερής (61′ Χόρτσας), Νικολάου (28′ λ.τρ. Τσολάκογλου), Ρούσσος.

Περιστέρι (Σάκης Σάσσαλος): Χριστόπουλος, Πλέστης Π. (61′ Ιατρούδης), Μπούζας Ι., Κολιός, Κωνσταντινίδης, Λιαγκόζης, Μπόσιος (67′ Χέλμης), Πλέστης Χ., Μπούζας Α., Ηλιάδης (55′ Αργυρός), Χατζηιωάννου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply