Connect with us

Uncategorized

Καθάρισε ο Μήτρογλου για το Περιστέρι…

Published

on

Με δυο γκολ toυ Κώστα Μήτρογλου, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Superleague και έφτασε τους εννέα βαθμούς. Πολύ καλή συγκομιδή για την ομάδα του Περιστερίου, που παεραμένει αήττητη. Τουναντίον, το συγκρότημα του Αγρινίου έχασε για δεύτερη φορά φέτος, με την πρώτη να είναι στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο εντός έδρας.

 

Πολύ καλό το παιχνίδι, είχε ρυθμό και φάσεις, οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς, έχοντας άλλωστε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία την συνέχεια. Ο Μήτρογλου έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα πρέπει να πούμε πως απλά δεν γίνεται να μένει εκτός Εθνικής ομάδας. Η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη, ειδικά όσο πετάει “φωτιές” και είναι στα πάνω του…

 

Ο Έλληνας φορ, σκόραρε τόσο στο 37 όσο και στο 51′, ενώ το γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσε ο Ετζενγκουέλε στο 57′ με κεφαλιά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Μήτρογλου είχε και δοκάρι στο 72′ για τον Ατρόμητο, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε του ματς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply