Connect with us

4ος Όμιλος

Ιστορική… ξεφτίλα για τον ΟΦΗ-Σπουδαία νίκη για τα Ζωνιανά!

Published

on

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Ερμή Ζωνιανών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής αφού η ομαδα του Ρεθύμνου με γκολ του Ανδρέα Στρατήγη επικράτησε με 1-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια. Με την ήττα αυτή οι ασπρόμαυροι έμειναν στους εννέα βαθμούς και εάν δεν αλλάξει πρόσωπο η ομάδα του Ηρακλείου θα μείνει εκτός στόχο από τα τέλη Νοεμβρίου. Από την άλλη,  το τρίποντο αυτό φέρνει το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην 8η θέση με τους πράσινους να ‘εχουν συγκεντρώσει δέκα βαθμούς.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε σε ένα ακόμη παιχνίδι να σκοράρει και έτσι δεν πήρε τίποτα απο το παιχνίδι, καθώς αυτό το γκολ του Στρατήγη, έμελλα να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Το πάθημα για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Βάρη (1-1) δεν έγινε μάθημα και η κρητική ομάδα, άφησε τρείς ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Βυθισμένη στη μετριότητα για μια ακόμη φορά η εμφάνιση του ΟΦΗ,ο οποίος δείχνει μεγάλη αδυναμία να κερδίσει εκτός έδρας.

Ο Ερμής Ζωνιανών εκμεταλεύτηκε το τυχερό γκολ που έβαλε, αλλά και τον καό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ζωνιανών και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται για δυο φάσεις, όπου ζήτησε πέναλτι στο 45′ σε ανατροπή του Φαμπίνιο και στο 90′ σε χέρι του Βογιατζή, αλλά ο διαιτητής Γιαννουλάκης, είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Συνολικά ο ΟΦΗ είχε τις καλύτερες του ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (24′ Περογαμβράκης, 38′ φάουλ Κώτσιος) και μια κλασική ευκαιρία στο β’ μέρος (46′ Σαχινίδης) και ένα απευθείας φάουλ του Πποποβιτς στο 71′. Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται απο τράβηγμα και μπήκε ώς αλλαγή στο β’ μέρος, αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα.

Κίτρινες κάρτες: Φραγκουλάκης, Τζανής, Μπέρκης, Πποποβιτς
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων), Βοηθοί: Αναστασάκης, Πετεινός.

Ερμής Ζωνιανών: Kαρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης (80′ Βογιατζής), Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης, Στρατήγης (65′ Σούκιας), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Πλουσής (34′
Μπέρκης).
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης (81′ Ευσταθίου), Γκούμας (63′ Φαζός), Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας (57′ Πόποβιτς), Σαχινίδης, Φαμπίνιο.