Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία για Πανερυθραϊκό και Διάνα

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Πανερυθραϊκό και τη Διάνα Ηλιούπολης με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 3η αγωνιστική. Οι ‘κόκκινοι’ που έμειναν πίσω στο σκορ στην επανάληψη πίεσαν ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους χάρισε τη νίκη μένοντας στους 4 βαθμούς.

Από την άλλη, η Διάνα Ηλιούπολης μετά από συνεχόμενες ήττες πήρε τον πρώτη της βαθμό στο πρωτάθλημα, και σίγουρα η ψυχολογία της θα ανέβει ενόψει της συνέχειας.

Στο 24′ ο Ρούσεφ εκτέλεσε το φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μπαλαφούτη κατέληξε στα δίχτυα του Μπακόλα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 57′ να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Αντωνιάδη. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 62′ ο Μπρίλης είχε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στο συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη όμως είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κόρρα, ενώ στη συνέχεια οι φάσεις των Αντωνιάδη, Μπρίλη και Τσεβά δεν βρήκαν στόχο με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτήτευσαν οι Καλογερόπουλος, Τάμαλης, Τσαγκάρης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακόλας, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τσιούμας, Αναγνώστης (46’ Μπαμπαλούκας), Νταλένγκα (56’ Δημαράς), Κουμπούλης, Μπενετάτος (68’ Λόλο), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Τσεβάς.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Κώστας Τσαβαλιάς): Κόρρας, Μαραγκός, Σάρρα, Γιαννακόπουλος, Ταράτσας, Βιτωράτος (50’ Ντούβλης), Ξηντάρας, Φαρμάκης, Μπαλαφούτης (56’ Λουτσάι), Ρούσεφ, Σταθακόπουλος (72’ Παπαδημητρίου).