Connect with us

stoplekto

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔΑ (φωτο)

Published

on

Ψηφίστηκαν ομόφωνα ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου .

Για τον Οικονομικό απολογισμό αναφέρθηκε ότι έγινε έλεγχος από το ΣΔΟΕ στα πλαίσια των επισκέψεων σε όλες τις Ενώσεις και δεν βρέθηκε το παραμικρό επιλήψιμο, δείγμα της σωστής λειτουργίας, όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Μιχάλης Τζανόπουλος .

Στη συνέχεια ο τελευταίος έκανε τον διοικητικό απολογισμό δίνοντας μεγάλη έμφαση στο γεγονός ότι σε αντίθεση με το παρελθόν , οι ομάδες της ΕΠΣΔΑ βρίσκονται πλέον σε υπόληψη . Αναφέρθηκε επίσης στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων που εκτελέστηκαν πιστά, στις αποφάσεις της Πειθαρχικής επιτροπής που λειτουργεί αυτόβουλα χωρίς να έχει σχέση η διοίκηση.

Ειδική αναφορά έγινε για τις Μικτές και την προσπάθεια που γίνεται τώρα από τους δυο Ενωσιακούς προπονητές μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτούς.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για τα τμήματα υποδομών και τις ομάδες που μετέχουν σε τουρνουά χωρίς να παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης. Αποφασίστηκε όπως σε αγώνες μέχρι 14 ετών τα παιδιά μπορούν να παίζουν χωρίς δελτίο , αλλά μόνο με κατάσταση υγείας και πιστοποιητικό γιατρού. Με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνεται οικονομικά το σωματείο. Όσο για τις ομάδες που θέλουν να μετάσχουν στα τουρνουά ,θα πρέπει να πάρουν πρώτα την άδεια της ΕΠΣΔΑ.

Επίσης ο κ. Τζανόπουλος κάλεσε τους παράγοντες των σωματείων να μετάσχουν σε Επιτροπές της Ένωσης.

*Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης διαγράφηκαν τα σωματεία Άρης Μεγάρων και ΑΟ Πάρνηθος ( 5Χ5).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply