Connect with us

4ος Όμιλος

«Η αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα»

Published

on

Η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ηρόδοτο, δεν προήλθε από ανεύρυσμα ή από κάποια άλλα παθολογικά αίτια.

Αυτό τόνισε, με δηλώσεις του στο MEGA, ο Χρήστος Τσακαλάκης, επιμελητής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου «401», στο οποίο νοσηλεύεται από τη Δευτέρα (15/9), ο 46χρονος.

«Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στο «Βενιζέλειο Νοσοκομείο», στο κεφάλι του φιλάθλου δεν υπήρχαν εμφανείς κακώσεις.

Ετσι, προκύπτουν δύο δεδομένα που «συγκρούονται» μεταξύ τους, καθώς βάσει όσων δήλωσε ο κ. Τσακαλάκης, προκύπτει το συμπέρασμα ότι η αιμορραγία προήλθε από εξωγενείς παράγοντες (σ.σ. χτύπημα), ενώ με βάση την ιατροδικαστική εξέταση δεν υπάρχουν χτυπήματα στο κεφάλι.

Οσο για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Κατσούλη, η οποία παραμένει κρίσιμη, ο κ. Τσακαλάκης τόνισε: «Τα πρώτα 24ωρα είναι σίγουρα βαρύτερα από τα επόμενα, αλλά όχι ότι τα επόμενα είναι χωρίς προβλήματα».

Πηγή: sentragoal.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply