Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο Ήφαιστος Περιστερίου την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Σε δική του παράσταση μετέτρεψε ο Ήφαιστος Περιστερίου την αναμέτρηση ενάντια στην Ειρήνη Πετρούπολης, καθώς επικράτησε 4-1 στο Περιστέρι. Με αυτή την νέα επιτυχία, οι ‘ερυθρόλευκοι’ βρίσκονται στην πέμπτη θέση έχοντας 33 βαθμούς μαζί με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, ενώ οι ‘κυανοκίτρινοι’ παραμένουν ουραγοί με μόλις 4 πόντους.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Άνοιξαν το σκορ στο 7′ με δράστη τον Παπαγιάννη και την… μπαγκέτα πήρε ο Ζώγκος. Ο νεαποκτηθής άσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 βρίσκοντας δίχτυα στο 23′ και το 33′. Κάπως έτσι, το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 67′ ο Καλαϊτζής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο για το 4-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Πουμπουρίδης πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Θανάση Ψύλλια. Ντεμπούτο στην Α’ ΕΠΣΑ για τους διαιτητές της αναμέτρησης Κοκαρίδα, Τσελίκο και Ματσούκα.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κοτσαδάμ, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης (70′ Μάκρας), Παπαγιάννη (60′ Παπαγεωργίου), Ντάτσης, Μπότης, Ζαφειράτος (53′ Μαυρομάτης), Ζήκος, Καλαϊτζής, Ζώγκος.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Παπαδόπουλος Γ., Δαρδαμάνης, Λαμπράκος Β., Ασφής, Λαμπράκος Χ. (46′ Κτιστάκης), Λιόντος (77′ Παρασκευόπουλος), Πουμπουρίδης, Παπαδόπουλος Ι., Σερέτης, Σπυρόπουλος (70′ Μπίτζας), Κατσίπης.