Connect with us

Uncategorized

Ευχαριστούν οι διοργανωτές του Tinos Cup

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές του Tinos Cup θέλησαν να ευχαριστήσουν τα πρόσωπα τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην διεξαγωγή του Τουρνουά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
“Το 4ο Tinos cup έφτασε στο τέλος του, με τρομερή επιτυχία και συμμετοχή πάνω απο 650 άτομα ήρθαν το νησί μας για μια εβδομάδα και σήμερα (Σάββατο) φεύγουν οι τελευταίοι μικροί αθλητές με τους συνοδούς τους. Γι’αυτό το λόγο το Διοικητικο συμβούλιο του ΠΑΣ Τηνου η εταιρεία boca sport και ο Υπεύθυνος Αντώνης Φώσκολος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν και πρόσφεραν υπηρεσίας για την υλοποίηση της διοργάνωσης. Αρχικά Τον Δήμο Τηνου που για τέταρτη χρόνια έθεσε την διοργάνωση υπό την αιγίδα του. Τον ορθοπαιδικό αθλίατρο Κοντοβαζαινίτη Παναγιώτη που τον είχαμε μαζί μας. Τους Μεγάλους Χορηγούς: INTERAMERICAN, WIND , ΡΕΜΕΤΖΟ, ΠΟΤΟΠΩΛΕΙΟΝ, ZAROS, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, LABIKO, BLUE STAR FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES. Τους Χορηγους ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ ΞΑΝΑ, VILLAGE, ALEXANDER SPORT, EXO CATERING, POSEIDON TRAVEL, MAGAZZINO, ΠΑΡΤΕΡΙ, ΤΥΠΟΣ, ΦΩΤΟ ΕΛΕΝΑ, ΞΕΜΠΑΡΚΟ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΕΣ, ΛΑΓΗΝΙ, ΜΑΡΑΘΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΦΡΟΣΥΝΗ ΚΩΣΤΑ.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βελαλόπουλο Αργύρη και Λευτέρη για την παραχώρηση ηχητικών συστημάτων για τις απονομές των νικητών. Το Poseidon travel και τον Γιώργο Παπαναστασίου για την καταπληκτική οργάνωση με τις μετακινήσεις των ομάδων έτσι ώστε να ξεκινούν στην ώρα τους οι αγώνες. Και τέλος να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του Tinos beach Βλάχο Ντίνο και όλο το προσωπικό του για την καταπληκτική φιλοξενία αλλά και την υπομονή που δείξανε. Ραντεβού του χρόνου στο 5ο Tinos cup”!
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply