Connect with us

4ος Όμιλος

ΕΠΟ: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Ποινές για Εθνικό- Ιωνικό

Published

on

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Κηρύσσει  πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 1923 και της επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων  (500)  ευρώ (Τελικός Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Τρίκαλα-Εθνικός στις 21/3).
2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 05-04-2015, μεταξύ των ομάδων ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και «ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ» υπέρ του πρώτου   σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου  ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη  κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.
3. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Κεραυνός Γλυφάδας-Ιωνικός στις 15/3).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply