Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες με ‘καρέ’ τερμάτων για τον Ήφαιστο

Published

on

Μετά από δυο αγωνιστικές ο Ήφαιστος Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Γλυφάδας. Οι παίκτες του Θοδωρή Τρανού παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και έφτασαν στη νίκη αλλά και στους δέκα βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα γνωρίζοντας τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 17′ ο Χίος με σουτ έκανε το 1-0, με τον Μπότη στο 26′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με τον ίδιο τρόπο, ενώ 4′ αργότερα ο Κίτσιος είχε δοκάρι για τον Ήφαιστο. Στο 42′ ο Νίκου με σουτ μείωσε σε 2-1, για να έρθει ο Παπαγιάννι στο 64′ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νησαριώτης στο 82′ με σουτ μετά από γύρισμα του Μπότη. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μαυρομάτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Στουραϊτης, Σφίχτης, Χριστόπουλος, Ζώγκος Β., Γιάκας (46′ Τύρπος), Μαυρομάτης (59′ Παπαγιάννι), Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Κίτσιος, Χίος (75′ Ζωγκος Α.).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Φούνας, Ξύλος, Γιαννόπουλος, Νίκου, Παπαχριστόπουλος, Φινέτης (58′ Καρανικόλας), Μήτρος (61′ Τζουμάκας), Κωτσοβός Δ., Νικολάου, Αντόνιο, Κωτσοβός Δ.. (82′ Πουλίδης).