Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω

Published

on

Σε ένα ωραίο παιχνίδι το Αιγάλεω επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-1 του Χαραυγιακού, ο οποίος έχει αρκετά παράπονα από το διαιτητικό τρίο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 22′ με πέναλτι του Πάντου Τζανετάκου. Οι κυανόλευκοι συνέχισαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 60′ ο Βουτυράς έγραψε το 2-0 ενώ στο 70′ ήρθε το 3-0 από το δυνατό σουτ του Παπουτσή. Από την άλλη πλευρά, οι ”νερατζούρι” προσπάθησαν να σταθούν με αξιώσεις και μείωσαν απλά σε 3-1 με ωραία ενέργεια του Ζήση στο 73′. Έτσι, πρώτο με 49 βαθμούς είναι το ”Σίτι” ενώ η ομάδα της Ηλιούπολης παραμένει 6η με 35 βαθμούς.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Δόσης, Σταύρογλου.

Αιγάλεω (Α.Πυρένης): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης (75′ Στριμμένος), Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς (75′ Τσαρκάνι), Σταύρου, Μπουγατσιάς, Τζανετάκος (75′ Λαμπρογεώργος), Βουτυράς.

Χαραυγιακός (Π.Καπώνης): Κουρουπάκης, Ντακόβ (65′ λ.τρ Αδαμόπουλος), Τουγουντζόγλου, Ράμμος (15′ λ.τρ. Τσούνι), Μπιρμπιλής, Κατσούλας, Κουλουρίδης, Στασινόπουλος (70′ Παπαδοπουλος), Ζήσης, Μπίτιλης, Κατσαμπάνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply