Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή Διαμάντη στο Χαϊδάρι!

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα του Χαϊδαρίου και της διοίκηση Καραβίτη καθώς συμφώνησε με τον 35χρονο χαφ Δημήτρη Διαμάντη για την επιστροφή του στον σύλλογο της Δυτικής Αττικής μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος μέσος είχε αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στο Χαϊδάρι και αγωνίστηκε όλο αυτό το διάστημα σε υψηλό επίπεδο όπως σε Καλλιθέα, Λεβαδειακό, Εθνικό Αστέρα και Απόλλωνα. Το θέμα της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή χειρίστηκε άψογα ο ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Σπύρος Λαμπρου, ο οποίος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου και όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής αυτής.

Ο κ. Λάμπρου συναντήθηκε με το Διαμάντη σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, ο ποδοσφαιριστής φόρεσε μετά από μια δεκαετία περίπου ξανά την κυανέρυθρη φανέλα.

Μετά το τέλος της συμφωνίας ο κ. Καραβίτης, δήλωσε στην ιστοσελίδα 247press.com.gr

«Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για το σύλλογο, με τεράστιο συμβολισμό, η οποία σηματοδοτεί την πορεία που θέλουμε να έχει το Χαϊδάρι τα επόμενα χρόνια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο Δημήτρης έχει το ίδιο όραμα με εμάς και θα είναι μαζί μας.

Οφείλω να ευχαριστήσω επίσης θερμά τον αντιπρόεδρο κ. Λάμπρου, γιατί απεδείχθη συνεπέστατος σε αυτά που είχε υποσχεθεί ότι θα προσφέρει στην ομάδα και ολοκλήρωσε με προσωπικές του ενέργειες τη μεταγραφή. Τώρα χρειαζεται ακόμα περισσότερο η βοήθεια των υπόλοιπων φίλων της ομάδας για να πραγματοποιηθούν δυο ακόμα μεταγραφές, που είναι στα σκαριά.

Δεν βιαζόμαστε να κλείσουμε το ρόστερ μας. Θέλω ο κόσμος της ομάδας να ξέρει ότι το Χαϊδάρι θα ειναι και φέτος πολύ ανταγωνιστικό. Δημήτρη Διαμάντη, καλώς ήλθες στο σπίτι σου.»

Ο Δημήτρης Διαμάντης, στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις στο 247press.com.gr μετά την υπογραφή τόνισε:

«Στην απόφαση να επιστρέψω στο Χαϊδάρι, μέτρησε πάρα πολύ το συναισθηματικό κομμάτι, καθώς είναι ο σύλλογος που με ανέδειξε κι σε αυτόν έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Μια τέτοια κίνηση στην καριέρα μου θα την έκανα μόνο για το Χαϊδάρι. Ζω στο Χαϊδάρι χρόνια.

Τους ανθρώπους του συλλόγου τους γνωρίζω καλά, γνωρίζω το όραμά τους για την ομάδα, το οποίο και με ενέπνευσε για να δεχτώ την πρότασή τους. Προσδοκώ κι εγώ στην αναγέννηση του συλλόγου κι εύχομαι να είμαι εδώ τα επόμενα χρόνια, ενεργό μέλος της οικογένειας του Χαϊδαρίου, για να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την αναγέννηση».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply