Connect with us

slideshow

Επαφές με επενδυτές ο Τραγκουμανίδης

Θα αλλάξει χέρια ο Βύζας;

Published

on

Παρά τις εκκαθαρίσεις, η ομάδα του Βύζαντα συνεχίζει τις προπονήσεις ώστε να είναι πανέτοιμη στον αγώνα της 4ης Ιανουαρίου με τον Πλατανιά.

Όσον αφορά τα διοικητικά, οι πληροφορίες φέρουν τον Δημ. Τραγκουμανίδη να έχει επαφές με ομάδα επενδυτών οι οποίοι θέλουν να εισχωρήσουν στην ομάδα. Δεν έχει όμως ξεκαθαριστεί αν οι συγκεκριμένοι επενδυτές ενδιαφέρονται για την αγορά των μετοχών ή για την ανάληψη του management. Είναι μια υπόθεση την οποία χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Δημ. Τραγκουμανίδης, ο οποίος εκτός του Βύζαντα έχει αυτήν την περίοδο άλλες προτεραιότητες.

Από την πλευρά μας, κατανοούμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βύζας, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια έδωσε ένα γιγαντιαίο αγώνα κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα και δικαιώθηκε ανοίγοντας και πάλι την επιχείρηση του. θεωρούμε όμως πως πρέπει να σκύψει έστω και για λίγο πάνω από την ομάδα, η οποία αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο.

Ο Δημ. Τραγκουμανίδης όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε πάρα πολλά στον Βύζαντα. Αν δεν βρισκόταν αυτός σίγουρα δεν θα υπήρχε ούτε η σφραγίδα του συλλόγου. Κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίσει λοιπόν την προσφορά ενός ανθρώπου που αν και ξένος έγινε Μεγαρίτης, έφερε την οικογένεια του στα Μέγαρα, πρόσφερε στην πόλη και έβαλε την σφραγίδα του στην αναγέννηση του Βύζαντα.

Γι’ αυτό και δεν πρέπει ο Βύζας να αγνοηθεί αφού αποτελεί (όπως έχει ο ίδιος πει) ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς του. ο ίδιος ο πρόεδρος μπορεί να βρει την καλύτερη λύση για την ομάδα που αποτελεί τον πρεσβευτή της πόλης στο πανελλήνιο.

ΑΝ.ΤΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply