Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ενεργοποίησε βόμβα με Κόντι η Ατλαντίδα

Published

on

Κατόρθωσε την περσινή σεζόν μέσα από οργάνωση, δουλειά και  στοχευμένες κινήσεις να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Η διοίκηση της Ατλαντίδας εχοντας πίστη στις δυνατότητες των παικτών και του τεχνικού επιτελείου είδε τους κόπους της να ανταμείβονται ωστόσο και τη νέα σεζόν άπαντες επιθυμούν να υπάρξει ανάλογη πορεία. Άλλωστε, όταν αναφερόμαστε σε δυο πρόσωπα όπως ο Πολύδερας και ο Στασινόπουλος αμέσως το μυαλό μας θα πρέπει να πηγαίνει σε πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ως εκ τούτου στην ομάδα από την Ανθούσα θα ενσωματωθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα μπορέσουν να προσδώσουν ποιότητα και εμπειρία ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η αρχή έγινε και μάλιστα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων αφού στους πρωταθλητές της Β’ ΕΠΣΑΝΑ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Κόντι.

Το νέο απόκτημα των ‘μπλε’ γεννήθηκε στις 04/01/1989 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης. Έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, καθώς έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Ρόδος, ο Φωστήρας, ο Κισσαμικός,τον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Στασινόπουλος είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Κόντι από το κοινό πέρασμα που είχαν στον ΑΟ Γλυφάδας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Η Ατλαντίδα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κόντι! Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με την σπουδαία καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες πείστηκε απο το όραμα των ανθρώπων της ομάδας και έρχεται στην Ανθούσα για να συνεισφέρει και αυτός στην προσπάθεια του συλλόγου για ανέλιξη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα!